A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось чергове засідання виконкому Казанківської селищної ради

Дата: 06.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 533

Сьогодні, 6 травня, о 10.00 відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради. Члени виконкому розглянули 18 питань, що стосуються життєдіяльності громади.

Зокрема погодили проект рішення про закріплення територій обслуговування за закладами освіти. Щоб визначити порядок утворення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності розроблено відповідне положення, а також склад, порядок утворення комісії та її повноваження. Члени виконкому затвердили відповідне положення.

Виконавчий комітет селищної ради визначив перелік «традиційних» місць масового відпочинку людей на водних об’єктах, а також перелік місць заборонених для купання на літній період 2021 року.

Одним із найважливіших чинників формування здорового способу життя школярів – це організація харчування. Наша громада братиме участь у щорічному обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Проект «Забезпечення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти Казанківської селищної ради» покликаний вирішити основну проблему, яка існує й потребує термінового розв’язання, а саме необхідність забезпечення закладів освіти новим технологічним кухонним обладнанням, що дозволить поліпшити якість харчування дітей та безпеку працівникам харчоблоку. Тож сьогодні затверджено проект, який може реалізовуватись за рахунок коштів щорічного обласного конкурсу.

Розглянули заяву громадянина смт Казанка на облаштування майданчика для паркування транспортних засобів та здійснення заходів благоустрою на прилеглій території до магазину з кафетерієм у центрі селища. Підприємець планує встановити лавочки для відпочинку, облаштувати пішохідні доріжки та квітники. Члени виконкому надали дозвіл на облаштування прилеглої території до магазину.

Надали дозвіл на видалення сухостійних та аварійних дерев. Присвоїли поштові адреси на об’єкти державної власності та гідротехнічні споруди. Визначили виконавцем послуг з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів на території громади комунальне підприємство «Добробуд».

Також члени виконкому затвердили відповідні висновки комісії з питань захисту прав дитини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь