A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Власними силами робимо своє село кращим

Дата: 06.05.2021 08:50
Кількість переглядів: 394

Як розповіла староста села Новофедорівка Зоя Галко на центральній вулиці знаходиться меморіальний комплекс на честь тих, хто відстояв мир та свободу у Другій світовій війні 1941 – 1945 роках. На жаль, майже п’ять років не проводився ремонт пам’ятника, тому було прийнято рішення відремонтувати комплекс власними силами. До цієї благородної справи долучилися місцеві жителі, підприємці і працівники бюджетної сфери. Зроблено чимало доброго, відновили постамент, скульптури, пофарбували літери, відремонтували сходи. Як говорить Зоя Володимирівна, коли вона показувала фото відреставрованого меморіального комплексу, то люди не вірили, говорили, що то фотошоп.

Староста Зоя Галко висловлює щиру подяку депутату районної ради, директору ТОВ «Батьківщина» Анатолію Сидоренко, який повністю забезпечив матеріалом, а це цемент, фарба, шпаклівка, клей-цемент та інше. Також велика вдячність місцевим жителям за дієву допомогу Валерію Галко і Сергію Лінгеру та працівникам бюджетникам Любові Хижняк, Надії Луньовій, Олені Мороці, Марині Сидоренко, Ользі Майбороді.

А ще, днями, за ініціативи директора Новофедорівської гімназії Інни Малик, колектив закладу навів порядок на центральній вулиці села – Миру, також прибрали балки: повирубували порості, повигрібали сміття. Всі зморені, але задоволені результатами своєї роботи.

Ось так, власними силами новофедорівці зробили своє село кращим!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь