A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працевлаштування неповнолітніх. З якого віку можуть працювати діти?

Працевлаштування неповнолітніх. З якого віку можуть працювати діти?

Закон не заважає дитині допомагати батькам з домашньою роботою або в управлінні сільським господарством, а ось в питаннях офіційного працевлаштування встановлює неповнолітнього в строгі рамки. З позиції влади головне завдання дитини - це навчання, і все інше в його житті не повинно заважати цьому процесу. Зі скількох років можна працювати дітям строго прописано в КЗпП і винятків з цього правила не існує.

15:32 17.05.2021

День Європи в Україні

День Європи в Україні

Культура і цінності України тісто пов'язані з Європою. З Європою нас об'єднує не тільки місце розташування, а й загальний шлях. У третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року.

09:05 17.05.2021

Відбулась робоча зустріч щодо організації функціонування закладів освіти громади у новому навчальному році

Відбулась робоча зустріч щодо організації функціонування закладів освіти громади у новому навчальному році

14 травня у залі засідань Казанківської селищної ради відбулась робоча зустріч селищного голови Олексія Асмолова, начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра Луки з батьками випускників 9 класів стосовно організації функціонування 10-11 класів у закладах освіти нашої громади. Також у заході взяли участь керівники закладів освіти, директор Казанківського аграрної ліцею Микола Зубель, голова профспілки освітян Ольга Дьоміна.

08:59 17.05.2021

Привітали Заслуженого лікаря України з ювілеєм

Привітали Заслуженого лікаря України з ювілеєм

Сьогодні з важливим ювілеєм – 80-річчям від дня народження, привітали людину важливої професії, чудового лікаря, незвичайну людину, яка врятувала життя і здоров’я багатьом мешканцям нашої громади, лікаря невропатолога, Заслуженого лікаря України Коптєву Ларису Анатоліївну. Щирі і теплі слова привітання висловили начальник соціального захисту населення Маріанна Трофімова, голова постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту Олена Коніщук, голова ветеранської організації Марія Ризук.

15:11 14.05.2021

Збережемо бджільництво!

Збережемо бджільництво!

Сьогодні відбулось перше засідання постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Казанківської селищної ради, яку провів голова комісії заступник селищного голови Леонід Новицький. На засідання були запрошені власники пасік та аграрії. На жаль, у засіданні комісії не взяли участь представники місцевих великих сільгосппідприємств, хоча, їх запрошували, окрім того відповідне оголошення було опубліковано на офіційному сайті громади і в нашій місцевій газеті.

15:09 14.05.2021

Довкілля - в надійних руках

Довкілля - в надійних руках

Після рясних травневих дощів дерева радісно простягають свої гілочки до сонця, а бур’ян росте, мов на дріжджах. Тож настала пора косити траву. Сьогодні у Михайлівці за мотокоси взялися староста Тимофій Сай, працівник селищної ради Віктор Маліновський, а також небайдужі місцеві жителі Ігор Огарко, Віктор Гніденко, Олексій Леонов та Олександр Швагер. А техпрацівниця Любов Котєва побілила дерева у парку каштанів. Тепер паркова зона виглядатиме гарно і доглянуто та радуватиме око як михайлівців, так і гостей села.

14:17 13.05.2021

Шановні батьки!

Шановні батьки!

14 травня 2021 року об 11.00 в залі засідань Казанківської селищної ради (смт Казанка, вул. Миру, 208, 2 поверх) відбудеться зустріч Казанківського селищного голови Олексія Асмолова, начальника відділу освіти, молоді та спорту Олександра Луки з питання функціонування 10 класів у закладах освіти Казанківської селищної ради.

11:17 13.05.2021

Відбулись громадські слухання (обговорення) містобудівної документації

Відбулись громадські слухання (обговорення) містобудівної документації

У громаді відбулись громадські слухання містобудівної документацїї «Детального плану території земельної ділянки для будівництва, обслуговування підприємства з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції в межах Казанківської селищної ради Баштанського району Миколаївської області». Розробник – Товариство з обмеженою відповідальністю «ПБ Базис».

10:25 13.05.2021

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України».

08:53 13.05.2021

Подяка і низький уклін медсестрам Казанківщини!

Подяка і низький уклін медсестрам Казанківщини!

Сьогодні, 12 травня, відзначається Міжнародний день медичної сестри. Основа цієї професії - співчуття, милосердя, професійний сестринський догляд, опіка над хворими, немічними, стражденними. Саме медсестра перебуває поряд з хворим, підбадьорює та допомагає пережити неприємні самотні хвилини, адже це важке випробування, яке трапляється на життєвому шляху. Коли ми хворіємо, ці люди в білих халатах стають близькими і рідними.

13:48 12.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь