A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України».

08:53 13.05.2021

Подяка і низький уклін медсестрам Казанківщини!

Подяка і низький уклін медсестрам Казанківщини!

Сьогодні, 12 травня, відзначається Міжнародний день медичної сестри. Основа цієї професії - співчуття, милосердя, професійний сестринський догляд, опіка над хворими, немічними, стражденними. Саме медсестра перебуває поряд з хворим, підбадьорює та допомагає пережити неприємні самотні хвилини, адже це важке випробування, яке трапляється на життєвому шляху. Коли ми хворіємо, ці люди в білих халатах стають близькими і рідними.

13:48 12.05.2021

Казанківська селищна рада інформує!

Казанківська селищна рада інформує!

14 травня 2021 року о 9:00 годині буде проведено засідання постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Казанківської селищної ради за адресою : смт Казанка вул. Миру,208 (малий зал). Запрошуємо суб’єктів господарювання та бажаючих власників пасік прийняти участь в роботі комісії.

11:54 12.05.2021

Вшанували загиблих героїв

Вшанували загиблих героїв

Давно відгриміли дні війни, затяглися рани… З руїн піднялись міста, села та не стерлися з пам’яті людської імена тих, хто визволяв рідний край, рідну Вітчизну, тих, хто пройшов дорогами війни, тих, хто не повернувся додому, назавжди залишив свої прізвища на карбованих плитах.

16:49 11.05.2021

Відбулись святкові заходи у населених пунктах нашої територіальної громади

Відбулись святкові заходи у населених пунктах нашої територіальної громади

У ці весняні дні, 8 та 9 травня у населених пунктах нашої територіальної громади, відзначили важливі державні свята – День пам‘яті та примирення і 76-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Тож напередодні Дня Перемоги, в селах було організовано ремонт меморіальних комплексів, пам‘ятників, навели порядок на територіях пам‘ятних місць, пов‘язаних з подіями Другої світової війни. Відбулись мітинги та покладання квітів до меморіалів загиблих воїнів.

16:03 11.05.2021

Відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні, 8 травня, біля найвизначнішого куточка нашого селища – меморіального комплексу загиблим воїнам, зібрались мешканці громади. Адже 8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. Сімдесят шість весен живе в наших серцях пам’ять про ті страшні вогненні роки, але не старіє, не зникає пам’ять тих літ.

12:00 08.05.2021

Привітали ветеранів з наступаючим святом Перемоги

Привітали ветеранів з наступаючим святом Перемоги

Все далі і далі відходять в історію роки війни, все менше серед нас героїв-фронтовиків… Зараз в нашій територіальній громаді проживає лише двоє ветеранів Другої світової війни. Тож зустрічі з ними особливо хвилюючі і незабутні. Сьогодні, 7 травня, напередодні свята Перемоги, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, староста Тимофій Сай, голова районної організації ветеранів Марія Ризук, начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова відвідали учасників бойових дій, жителя с Нововолодимирівка Бойка Івана Панасовича і Онищенка Миколу Антоновича, який проживає у селі Миколо Гулак.

14:15 07.05.2021

Відновлено роботу соціальної перукарні

Відновлено роботу соціальної перукарні

З 7 травня в Центрі надання соціальних послуг Казанківської селищної ради відновлено роботу перукарні відділення денного перебування. Перукарня працює в звичайному режимі. Четвер - виїзний день.

10:27 07.05.2021

Увага, важлива інформація!

Увага, важлива інформація!

За повідомленням ПАТ «Миколаївобленерго», у зв’язку з проведенням планових робіт, не буде подаватися електроенергія у травні: 

09:54 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь