A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась обласна селекторна нарада

Дата: 26.01.2021 14:51
Кількість переглядів: 328

25 січня відбулась обласна селекторна нарада з питань організації діяльності органів місцевого самоврядування щодо забезпечення здійснення державної політики у сфері соціального захисту населення в умовах децентралізації, яку провів заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі. Від нашої громади у цій важливій селекторній нараді взяли участь селищний голова Олексій Асмолов та начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова. Мова йшла про організацію надання державної підтримки населенню на оплату житлово-комунальних послуг та реформування системи соціального захисту в умовах децентралізації.

На початку наради заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі нагадав учасникам наради, що голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім ініціював можливість укладання прямих договорів з НАК «Нафтогаз України», що значно понизить вартість природного газу для населення. Також керівникам територіальних громад рекомендовано забезпечити взаємодію між органами соціального захисту населення та постачальниками енергоносіїв в частині проведення серед споживачів інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо соціальної підтримки при оплаті житлово-комунальних послуг.

Заступник голови ОДА Олександр Трайтлі повідомив присутнім, що відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС при Миколаївській облдержадміністрації щодо дотримання чинного законодавства, у тому числі з питань пожежної безпеки, безпечного утримання людей похилого віку, соціально малозахищених осіб в установах соціального захисту населення на території області. За результатами засідання головам райдержадміністрацій, територіальних громад доручено провести перевірку всіх форм власності установ, надавачів соціальних послуг, що передбачають цілодобове перебування чи проживання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь