A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась 4 сесія Казанківської селищної ради

Дата: 26.01.2021 15:35
Кількість переглядів: 443

Сьогодні, 26 січня, селищний голова Олексій Асмолов відкрив ІV сесію Казанківської селищної ради. Варто зазначити, що цього разу засідання проходило вже у новому приміщенні, яке районною радою було передано в громаду в рамках децентралізації. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 49 питань, з яких 24 земельних.

Депутати затвердили план роботи Казанківської селищної ради на 2021 рік. Надали згоду на прийняття до комунальної власності громади майно, яке перебувало у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ району. Перейменували дошкільні навчальні заклади та затвердили нові редакції Статутів закладів загальної середньої освіти, які після реформування увійшли до складу територіальної громади. Внесли зміни до мережі, структури та штатної чисельності закладів культури. Затвердили Комплексу програму профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян у нашій громаді на 2021 -02025 роки. Ця програма спрямована на забезпечення ефективності здійснення заходів щодо профілактики правопорушень та усунення причин, які зумовили вчинення протиправних дій, що є важливою складовою процесу забезпечення громадського порядку та боротьби зі злочинністю на території Казанківської селищної ради.

Далі депутати підтвердили факт перебування у комунальній власності селищної ради дві земляні греблі. Затвердили Порядок проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території селищної ради, а також склад конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на визначення виконавця цих послуг.

Затвердили Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунальної установи «Центр надання соціальних послуг».

Прийняли рішення про зміну складу виконавчого комітету селищної ради. Згідно з цим рішенням ввели старост сіл, а саме Олену Цигаль – Весела-Балка, Раїсу Сапожнікову – Новолазарівка, Ніну Паробщук – Каширівка, Людмилу Кривонос – Миколо-Гулак, Зою Галко – Новофедорівка, а також головного спеціаліста з питань юридичного забезпечення Ольгу Владімірову, головних лікарів медичних закладів Віталія Соколова і Михайла Безкоровайного та бухгалтера приватного підприємства «Агро-3» Віталія Казиміра.

В ході пленарного засідання ради кожен депутат мав можливість висловити власну думку, ставити запитання, яких було чимало, вносити конструктивні пропозиції.

Депутати ухвалили Звернення до Президента країни, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Миколаївської обласної державної адміністрації щодо унормування та зниження тарифів на електроенергію, природний газ для населення. Повний текст звернення буде опубліковано на офіційному сайті Казанківської селищної ради та сторінці фейсбук громади

Наприкінці сесії Казанківський селищний голова Олексій Асмолов подякував депутатам ради за активну роботу по прийняттю необхідних для розвитку нашої громади рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь