A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Казанківці взяли участь у традиційній свічковій ході до Дня пам‘яті та примирення

Казанківці взяли участь у традиційній свічковій ході до Дня пам‘яті та примирення

У нашому селищі 8 травня, з нагоди Дня пам‘яті та примирення і 73-ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбулись святковий концерт і традиційна свічкова хода до меморіалу загиблим воїнам.

16:57 10.05.2018

В с Дмитрівка оновили меморіал  до Дня Перемоги

В с Дмитрівка оновили меморіал до Дня Перемоги

         В.о. стрости Лідія Баланенко повідомила, що вже стало доброю традицією щороку напередодні Дня Перемоги прибирати біля пам‘ятного  знака на честь воїнів земляків, загиблих в роки Другої світової війни. Цими весняними, сонячними днями працівники бюджетних установ, небайдужі жителі села наводять лад біля пам‘ятного  знака.    Ось вже майже тиждень техпрацівник колишньої сільської ради Лариса Пересунько та молодша сестра ФАПу Анна Ширяєва облаштовують прилеглу територію, фарбують літери на меморіальних плитах. До цієї важливої справи приєднались і місцеві школярі та вчителі. З віниками, граблями, сокирами, тачками всі дружно, з ентузіазмом взялися до роботи. Згрібали сухе листя, гілки, вивозили сміття, повирубували парості, пообпилювали сухі туєві гілки. Отже робота принесла всім учасникам велике задоволення. Школярі вважають своїм боргом навести порядок біля пам‘ятного знаку загиблим у роки Другої світової війни, бо тільки такими вчинками вони можуть висловити данину пам‘яті тим, кого вже  немає в живих. 

16:00 05.05.2018

Справжнє свято для дітвори та їх батьків  в с Дмитрівка

Справжнє свято для дітвори та їх батьків в с Дмитрівка

2 травня дитячий садочок «Сонечко» гостинно відкрив свої двері для найменших жителів села Дмитрівка.  Ця подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.  Тепер дітки перебуватимуть  під опікою та наглядом. Якщо є садочок, то це означає, що  село живе і буде жити.   Від того, як ми дбаємо про підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства.

15:59 05.05.2018

Провелись роботи з благоустрою в селищі  Новоданилівка

Провелись роботи з благоустрою в селищі Новоданилівка

  Цими днями працівники  бюджетних установ, небайдужі мешканці селища Новоданилівки взяли участь  у наведенні   належного санітарного стану на своїх прилеглих територіях. Як поінформувала в.о. старости  В. Нестеренко, навели порядок в центрі селища, прибрали біля пам‘ятника загиблим у роки війни, на території навколо місцевої пам‘ятки, яким є фонтан, виготовлений з місцевого полірованого рожевого граніту. Активну участь у наведенні порядку рідного селища взяли й учні Новоданилівської ЗОШ. Старшокласники згрібали сухе листя, виносили сміття, посади дерева біля фонтану, на в‘їзді до селища, а також біля школи. Загалом було висаджено 19 дубків та 20 сосен. Не стояли осторонь і місцеві жителі, навели порядок  біля своїх садиб. Отже всі залишись  задоволеними  плодами своєї праці.

15:59 04.05.2018

Нова програма житлових субсидій: більш адресна підтримка тих, хто справді потребує

Нова програма житлових субсидій: більш адресна підтримка тих, хто справді потребує

Уряд зробив важливий крок на шляху до монетизації субсидій. Передбачається, що вже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватися живими грошима, які в результаті ощадливого використання енергоресурсів можна буде використати на свій розсуд.

15:58 04.05.2018

В ОДА обговорили впровадження медичної та освітньої реформ на Миколаївщині

В ОДА обговорили впровадження медичної та освітньої реформ на Миколаївщині

У четвер, 3 травня, відбулась  нарада з головами райдержадміністрацій, головами об’єднаних територіальних громад, міськими головами під керівництвом заступників голови облдержадміністрації  Валентина Гайдаржи та Євгена Шевченка.

15:57 04.05.2018

Відбулось третє засідання Робочої групи «Основи стратегічного планування» з розробки стратегії розвитку громади

Відбулось третє засідання Робочої групи «Основи стратегічного планування» з розробки стратегії розвитку громади

3 травня відбулось третє засідання Робочої групи з розробки стратегії розвитку Казанківської об‘єднаної територіальної громади на період 2018-2020 років, яке провів  радник Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування М. Дурман. На початку заходу розібрали місію та стратегічне бачення майбутнього громади, SWOT-аналіз Казанківської ОТГ, сильні та слабкі її сторони. Наприкінці заходу учасники тренінгу одержали домашнє завдання – виписати  операційні цілі нашої об‘єднаної територіальної громади та потенційно можливі сфери реалізації проектів. 

15:53 04.05.2018

На вулиці Гагаріна буде «софіївська» вода

На вулиці Гагаріна буде «софіївська» вода

Казанківський селищний голова О. Асмолов питання водозабезпечення визначає як пріоритетне у роботі селищної ради та її виконавчого комітету, особисто опікується питанням  продовження будівництва водопровідних мереж, які  дадуть змогу багатьом мешканцям селища користуватись водою з Софіївського водогону. В зв‘язку з цим днями відбулась зустріч з мешканцями вулиці Гагаріна в смт Казанка. На сходку зібрались 23 мешканці, з якими вели розмову селищний голова О. Асмолов, заступник селищного голови Л. Новицький, орендар водопроводу А. Семенов. Було вирішено вже в найближчий час розпочати роботи по будівництву водопровідної мережі, яка забезпечить «софіївською» водою оселі мешканців вулиці Гагаріна. Селищна рада виділяє кошти  для придбання необхідної труби, бетонного кільця та з‘єднувальних муфт. Очолити ініціативну групу по організації будівництва водопроводу місцеві жителі доручили мешканцю вулиці Гагаріна М. Асмолову.

10:35 02.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь