A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Цілющі зерна знань. Знайомство з пізнавальними книжками

Дата: 02.02.2021 11:12
Кількість переглядів: 779

Шановні казанківці! Хочемо познайомити вас з періодичними виданнями, що надходять до нашої бібліотеки за передплатою. Сьогодні розповідаємо вам про газети і журнали для дітей. Доречі, познайомитись з електронними версіями перших номерів цих видань ви можете на нашому блозі за адресою: https://kazankapublibrary.blogspot.com.

«Колобочок» - щомісячний пізнавальний журнал для дітей 4-9 років. Казки, вірші, лічилки, ігрові завдання, цікава математика, весела англійська, загадки, кросворди, вироби з паперу, розмальовки.

«Малятко» - щомiсячний яскраво ілюстрований дитячий журнал. Друкує казки, вiршi, загадки, комiкси, пiзнавальнi оповiдки, саморобнi iграшки, пiсеньки. Вмiщує сторiнку для батькiв. Малятко” – журнал, якому виповнилось півстоліття. Не одне покоління українців знає, що “Малятко” – чудовий дитячий журнал, який тішить своїх маленьких читачів оповіданнями й віршиками, загадками і саморобками, розмальовками і кулінарними рецептами. А ще тут є різні конкурси: “Мої бабуся і дідусь”, “Добра справа”, “Ми – маленькі українці”. Разом із “Малятком” можна всією родиною малювати, складати вірші та оповідання.

«В гостях у казки» - журнал, призначений для читання дорослими дітям. Журнал має розділи: «Казка», «Настільна гра», «Юні кулінари», «Домашня майстерня».

«Пізнайко» - журнал для дітей від 6 до 10 років. Це журнал із пізнавальним і розважальним характером, що виходить на 28 сторінках. Кожен номер журналу присвячено певній темі, обраній із урахуванням зацікавлень молодших школяриків, а також побажань батьків і вчителів. Непомітно для самих себе читачі вчитимуться та розвиватимуться відповідно до вимог шкільної програми початкової школи. Основні рубрики журналу: «Пригоди», «Комікс», «Знай наших», «Світ за очі», «Кросворд», «Читалка», «Лабіринт», «Цікавинки». У журналі є рубрика для вивчення англійської мови.

Газета «Клякса» - це веселі історії і прикольні картинки для школярів, всіх підлітків, всіх, кому від 9 до 14 років. Вона сміється разом з вами над анекдотами, захоплюється романтичними історіями, співає пісні ваших кумирів, бере зіркові інтерв’ю, зберігає ваші секрети і завжди готова прийти на допомогу мудрими порадами психологів і ваших однолітків. Вона допоможе школярам розібратися в будь-якій життєвій ситуації, знайти відповіді на хвилюючі їх питання. Творчість, знайомство, гумор, тексти пісень, питання і відповіді – все це в газеті “Клякса”.

«Моє хобі» - дитячий розважально-пізнавальний журнал, який допоможе знайти своє хобі. У кожному номері - багато цікавої інформації з різних галузей знань, майстер-класи, кросворди, головоломки, конкурси.

«Домовичок» - журнал для розумних, кмітливих та допитливих дітей, яким подобається розв'язувати кросворди, головоломки, ребуси, судоку та задачки. Також в журналі є питання ерудитам, веселі історії та анекдоти, цікаві факти та пізнавальні матеріали, є сторінки для розфарбування, і навіть кулінарна сторінка.

«Колосок» - науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва. Основна тематика видання – природознавство як інтегрований комплекс дисциплін. Матеріали журналу присвячені різноманітним явищам живої природи, нових відкриттів в науці і техніці, науковим загадок і цікавим дослідженням у відповідних галузях знань. Рубрики: ”Наука і техніка”; ”Жива природа”; ”Планета Земля”; ”Логіка і кмітливість”; ”Про все на світі”;” Поштова скринька” та ін. У журналі публікують науково-популярні статті з біології, хімії, фізики, астрономії, географії тощо.

«Жасмин» - журнал для сучасних дівчат – ще більше ідей саме для тебе! У ньому можна знайти цікаві ідеї для любителів орігамі та квілінгу, шиття або вишивки, для виробів з бісеру, а також нескладні кулінарні рецепти, кросворди, головоломки, а ще кросворд і захопливі конкурси. Поробки з докладним поясненням, схемами і роз’ясненнями.

«Zадавака» - Кольоровий тижневик для дітей 8- 14 років. За допомогою «Задаваки» ви знайдете собі друзів, пізнаєте багато цікавого і корисного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь