A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Шановні жителі Казанківської громади, дорогі земляки!

Дата: 08.05.2021 23:00
Кількість переглядів: 349

9 травня – це особливий день. У цей день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацистськими загарбниками.

У цей урочистий день схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку.

Ми щиро вдячні ветеранам за священний подвиг, за твердість духу і вірність військовому обов‘язку. Вітаємо також зі святом дітей війни, які стали свідками тих жахливих кровопролитних подій, а у післявоєнні роки відбудовували зруйновану країну. Наш головний обов‘язок - зберегти пам‘ять про мужність і самопожертву наших батьків і дідів, а також надавати необхідну підтримку нашим ветеранам.

Від імені Казанківської селищної ради, виконавчого комітету щиро вітаю вас з великим та урочистим для всієї нашої країни святом – Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Бажаю всім здоров‘я, добра, благополуччя, невичерпної енергії та оптимізму! Нехай у ваших родинах завжди панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком. Хай завжди над нашою країною буде мирне небо!

З повагою

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь