A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Вшанували загиблих героїв

Дата: 11.05.2021 16:49
Кількість переглядів: 503

Давно відгриміли дні війни, затяглися рани… З руїн піднялись міста, села та не стерлися з пам’яті людської імена тих, хто визволяв рідний край, рідну Вітчизну, тих, хто пройшов дорогами війни, тих, хто не повернувся додому, назавжди залишив свої прізвища на карбованих плитах.

9 травня Казаківський селищний голова Олексій Асмолов, заступник голови Баштанської райдержадміністрації Наталія Казаріна, заступник голови Баштанської районної ради Василь Кузін і голова організації ветеранів Марія Ризук поклали живі квіти до пам’ятника воїнам-односельцям, до підніжжя пам’ятного знаку командиру стрілецького полку 353 стрілецької дивізії Миколи Юхимовича Отаріна, який загинув 9 березня 1944 року при звільненні Казанки від німецько-фашистських окупантів.

У своєму вітальному слові Олексій Асмолов висловив слова подяки ветеранам та сучасним захисникам Вітчизни за їх патріотизм і самопожертву заради свободи нашого народу, побажав міцного здоров’я, добробуту та благополуччя кожній родині.

«Ця найтрагічніша подія забрала життя майже у 10 мільйонів українців. Висловлюємо безмежну вдячність й віддаємо данину поваги усім визволителям, усім, хто боровся з нацизмом, хто на фронті і в тилу ніс важкий тягар війни. Таке не можна забувати, не можливо стерти з пам'яті», - зазначив у своїй промові Олексій Асмолов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь