A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Привітали ветеранів з наступаючим святом Перемоги

Дата: 07.05.2021 14:15
Кількість переглядів: 634

Все далі і далі відходять в історію роки війни, все менше серед нас героїв-фронтовиків… Зараз в нашій територіальній громаді проживає лише двоє ветеранів Другої світової війни. Тож зустрічі з ними особливо хвилюючі і незабутні. Сьогодні, 7 травня, напередодні свята Перемоги, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, староста Тимофій Сай, голова районної організації ветеранів Марія Ризук, начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова відвідали учасників бойових дій, жителя с Нововолодимирівка Бойка Івана Панасовича і Онищенка Миколу Антоновича, який проживає у селі Миколо Гулак.

Ветерани з нетерпінням чекали шановних гостей, їх очі сяяли непідробною радістю, адже вони задоволені, що їх шанують, поважають і підтримують всі ці роки. Ветеранам побажали міцного здоров’я, чистого безхмарного неба, завжди залишатись в чудовому настрої, щоб рідні дарували турботу та любов, щоб у домі завжди був мир і благо.

Колишні фронтовики подякували гостям за теплі та щирі слова привітання, для них головне, щоб їх не забували та просили пам’ятати і не забувати про ту страшну війну, яка забрала мільйони людських життів, завжди пам’ятати про подвиг героїв і щоб над нашою Батьківщиною завжди було мирне небо.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь