A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2021 12:00
Кількість переглядів: 1549

Сьогодні, 8 травня, біля найвизначнішого куточка нашого селища – меморіального комплексу загиблим воїнам, зібрались мешканці громади. Адже 8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. Сімдесят шість весен живе в наших серцях пам’ять про ті страшні вогненні роки, але не старіє, не зникає пам’ять тих літ.

«Ми згадуємо тих, хто зробив це свято Перемоги можливим. Ми говоримо ветеранам «дякуємо за життя», за Вашу мужність, за вашу звитягу, вашу силу і героїзм. Ми шанували, шануємо і будемо шанувати ратний подвиг героїв війни. Їх мужність і відвага назавжди залишиться в нашій пам’яті.», - зазначив у своїй промові Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. Також щиро і сердечно привітав земляків із святом Перемоги, побажав міцного здоров’я, тепла, затишку та мирного неба.

З словами привітання до присутніх також звернулись заступник голови Баштанської райдержадміністрації Наталія Казаріна, заступник голови Баштанської районної ради Василь Кузін і голова організації ветеранів Марія Ризук.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, фронтовиків і ветеранів війни, які не дожили до сьогоднішнього дня. Як би кожного із тих, хто загинув у роки війни вшанувати хвилиною мовчання, то людство мовчало б 55 років.

Присутні та гості селища поклади живі квіти до підніжжя меморіального комплексу.

Цього ж дня було покладено квіти до пам’ятників героям війни - легендарної «тридцятьчетвірки», пам’ятного знаку на честь В.О. Васляєва, меморіалу на території СТОВ «Відродження».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь