A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Девіз новофедорівських меценатів : «Творіть добро і вам воздасться»

Девіз новофедорівських меценатів : «Творіть добро і вам воздасться»

Староста с. Новофедорівка Зоя Галко постійно виявляє ініціативу і заповзятливість у вирішенні багатьох питань, що стосується життєдіяльності сільської громади. На початку року до пункту здоров’я було підключено інтернет. У вирішенні цього питання спонсорську допомогу надали місцеві аграрії. Але Зоя Володимирівна на цьому не зупиняється, адже у нашому сучасному побуті жити без інтернету не можливо. І ось, немов за помахом чарівної палички, минулого тижня у сільському будинку культури вже підключено інтернет. Активну спонсорську допомогу надали ФОП Берека Антон Володимирович, одноосібники Віктор Поляков, Василь Паскар, Юрій Руднєв, Валерій Галко.

08:05 07.10.2021

В Казанку повертається греко-римська боротьба

В Казанку повертається греко-римська боротьба

У 70-ті роки минулого століття у спортивному залі тоді ще Казанківської СШ №2, де тепер розміщено нашу дитячо-юнацьку спортивну школу, вперше почали займатись греко-римською боротьбою, її тоді називали – класичною. Ажіотаж серед юнаків був небувалий. На перше тренування прийшли десятки юних казанківців, у спортивному залі навіть не вистачало місця, щоб всі вони могли повноцінно займатись. У далекому тепер 1975 році пройшов перший чемпіонат Казанківського району з цього чоловічого мужнього виду спорту.

09:59 06.10.2021

Відбулась нарада з старостами нашої громади

Відбулась нарада з старостами нашої громади

Сьогодні у залі засідань Казанківської селищної ради відбулась нарада з старостами нашої територіальної громади. Нараду провів селищний голова Олексій Асмолов. В засіданні взяли участь секретар селищної ради Сергій Дяченко, заступник селищного голови Олена Шевчук, старости відповідних територій. На нараді мова йшла про організацію процесу утворення старостинських округів, які згідно з вимогами чинного законодавства мають бути створені відповідним рішенням ради до листопада поточного року.

17:00 05.10.2021

Освітлення – безпека жителів територіальної громади

Освітлення – безпека жителів територіальної громади

Стан вуличного освітлення залишається досить актуальним для населених пунктів нашої громади, адже є одним з основних елементів благоустрою. Майже щодня звертаються жителі щодо необхідності заміни електричних лампочок вуличного освітлення, які вийшли з ладу. Інформація фіксується, складається графік, і електрики виїжджають на лінії електропередач.

10:12 05.10.2021

Піклуємося про людей похилого віку

Піклуємося про людей похилого віку

Допомога людям має бути конкретною й відчутною. Тож до Дня людей поважного віку та Дня ветеранів, за дорученням Казанківського селищного голови Олексія Асмолова працівники відділу соціального захисту населення, соціальні працівники відділення надомного обслуговування Центру надання соціальних послуг, голова районної організації ветеранів Марія Ризук, розвезли і вручили ветеранам і людям похилого віку у їх домоволодіннях 405 продуктових наборів, а в населених пунктах громади подарунки вручили старости. Таким чином, завдяки не байдужості та уваги Казанківської селищної ради до ветеранів та людей похилого віку нашої громади, одержали необхідні продукти харчування. Жителі громади, до яких завітали представники селищної влади, районної організації ветеранів, Центру надання соціальних послуг, були дуже вдячні. І, напевно, - це подяка не лише за матеріальну допомогу, а й за турботу і увагу, за те, що про них не забувають.

08:00 05.10.2021

УВАГА! Небезпечний шкідник - Ясенева смарагдова златка

УВАГА! Небезпечний шкідник - Ясенева смарагдова златка

З метою інформування населення та недопущення поширення на території Миколаївської області карантинного організму – ясенева смарагдова златка ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє: Ясенева смарагдова вузькотіла златка відноситься до групи стовбурових шкідників, здатних поселятися як на здорових,так і ослаблених деревах, що неминуче приводить до їх загибелі. Шкідник вкрай небезпечний для ясена, деяких видів в`язів, горіху. Також пошкоджує інші листяні породи дерев: тополю, осику, клен, березу, вільху, дуб, граб, липу, ліщину.

07:59 05.10.2021

Завтра у Миколаєві відбудеться Великий аграрний форум «Ринок землі та приватизація»

Завтра у Миколаєві відбудеться Великий аграрний форум «Ринок землі та приватизація»

Нагадуємо. що ТОВ «ЮК «АРМАДА» завтра, 5 жовтня 2021року, планує провести Великий аграрний форум, присвячений відкритому ринку землі та приватизації землі в Бізнес-центрі «Олександрівський», що знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, буд. 25.

11:52 04.10.2021

Привітали людей похилого віку

Привітали людей похилого віку

Сьогодні, в день, коли відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, до мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг завітали Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, начальник Управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Ніна Якимчук, начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова, голова місцевої організації ветеранів Марія Ризук.

08:29 04.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь