A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дбаємо про пожежну безпеку у закладах освіти

Дбаємо про пожежну безпеку у закладах освіти

Одним із пріоритетних напрямків роботи Казанківської селищної ради та виконкому в освітньому процесі є, насамперед, безпека учнів та педагогічних працівників шкіл громади.

15:37 12.10.2021

Надання послуг із соціальної підтримки населення в с. Великоолександрівка

Надання послуг із соціальної підтримки населення в с. Великоолександрівка

Простий житель села чи селища повинен мати змогу отримувати всі соціальні послуги за місцем проживання, а не їздити в районний центр, тож в громаді створено таку систему оперативного реагування на проблеми жителів віддалених населених пунктів, щоб вони завжди почували себе соціально захищеними. Минулого тижня відбувся черговий виїзд перукаря відділення денного перебування, адресної допомоги до с. Великоолександрівка. Здавалося б це дрібниці, але для пенсіонерів і людей з особливими потребами така безкоштовна послуга це добра допомога, щоб зберегти кошти з помірної пенсії і використати на інші важливі потреби, такі як ліки, продукти харчування і інше. Це дійсно реальна підтримка. Жіночки дякували Світлані Грек та залишилися задоволеними обслуговуванням.

15:34 12.10.2021

Надали допомогу тим, хто її потребує

Надали допомогу тим, хто її потребує

Сьогодні, 11 жовтня, комісія щодо надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади розглянула 13 заяв. Члени комісії ретельно вивчили подані документи заявників, а це жителі смт Казанка, сіл Новолазарівка, Дмитро-Білівка, Лагодівка. 12 громадянам надано фінансову допомогу на загальну суму 26 000 гривень, 1 заявнику відмовлено, у зв’язку з тим, що не минув попередній термін звернення, що суперечить Положенню про надання адресної одноразової матеріальної допомоги окремій категорії громадян Казанківської селищної ради.

17:00 11.10.2021

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

Робота Казанківської селищної ради, її апарату та структурних підрозділів є відкритою та прозорою. Сьогодні на нараді з керівниками структурних підрозділів, яку провів селищний голова Олексій Асмолов, обговорили роботу за минулий тиждень та намітили плани на майбутнє.

13:55 11.10.2021

Вітаємо переможців обласного конкурсу "Театральні бувальщини"

Вітаємо переможців обласного конкурсу "Театральні бувальщини"

Завжди приємно говорити про свої перемоги і досягнення. 9 жовтня, у Миколаєві пройшов обласний конкурс «Театральні бувальщини», в якому взяли участь понад двадцять театральних колективів, а також представники і з нашої громади, - директор Веселобалківського сільського будинку культури Альона Бондар та учасник дорослого театрального колективу «Маска» Юрій Коваленко. Це їхній дебют на цій обласній сцені. Дебютанти представили українську народну казку «Стрижено! Стрижено!», де вони реалізували увесь свій творчий потенціал. Приємно повідомити, що нашим землякам журі присудило перше місце.

11:38 11.10.2021

Придбали яскраві костюми для артистів з Миколаївки

Придбали яскраві костюми для артистів з Миколаївки

Староста Світлана Беспалько повідомила, що для юних артистів Миколаївського сільського будинку культури придбано сценічні костюми. Це дуже гарні кольорові, оздоблені українською вишивкою дитячі сукні, комплекти сорочок-вишиванок. І це все придбано завдяки потужному інвестору і ефективному соціальному партнеру ТОВ «Атомні енергетичні системи України».

11:26 08.10.2021

Шановні правозахисники, юристи!

Шановні правозахисники, юристи!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня юриста! Ваша спеціальність є однією з найбільш затребуваних у сучасному світі. Адже кожній людині доводиться час від часу користуватись юридичними послугами. Правова діяльність вимагає не тільки високої компетентності та необхідних знань, а й порядності, небайдужості до людської біди, відчуття справедливості й бажання служити закону.

11:26 08.10.2021

У Михайлівці облаштували сміттєзвалище

У Михайлівці облаштували сміттєзвалище

Староста с. Михайлівка Тимофій Сай повідомив, що днями проведена відповідна робота по впорядкуванню місцевого сміттєзвалища, яке знаходиться за кілометр від села. Бульдозером вже розгорнуто заїзд, розчищено полігон. Тепер без перешкод можна заїхати та висипати сміття. Також облаштували дорогу, яка веде до водонапірної станції. Цю важливу роботу здійснив працівник з благоустрою Віктор Коптєв.

08:42 07.10.2021

Шановні перевізники та товаровиробники! За порушення габаритно-вагового контролю на дорогах – великі штрафи!

Шановні перевізники та товаровиробники! За порушення габаритно-вагового контролю на дорогах – великі штрафи!

Шановні перевізники та товаровиробники нашої громади! Доводимо до Вашого відома, що відповідно до законів України з 1 жовтня 2021 року встановлюються нові правила щодо дотримання габаритно-вагового контролю на дорогах та відповідальності за їх порушення. Закони були розроблені з метою недопущення руйнування автомобільних доріг, поліпшення стану безпеки дорожнього руху, зменшення кількості ДНІ та збереження життя і здоров’я людей.

08:06 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь