A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Девіз новофедорівських меценатів : «Творіть добро і вам воздасться»

Дата: 07.10.2021 08:05
Кількість переглядів: 1893

Староста с. Новофедорівка Зоя Галко постійно виявляє ініціативу і заповзятливість у вирішенні багатьох питань, що стосується життєдіяльності сільської громади. На початку року до пункту здоров’я було підключено інтернет. У вирішенні цього питання спонсорську допомогу надали місцеві аграрії. Але Зоя Володимирівна на цьому не зупиняється, адже у нашому сучасному побуті жити без інтернету не можливо. І ось, немов за помахом чарівної палички, минулого тижня у сільському будинку культури вже підключено інтернет. Активну спонсорську допомогу надали ФОП Берека Антон Володимирович, одноосібники Віктор Поляков, Василь Паскар, Юрій Руднєв, Валерій Галко.

Але це ще не все! Директор Новофедорівського дитячого садочка «Теремок» Надія Божинська звернулась до старости за допомогою, а саме відремонтувати поріг установи та облаштувати його пандусом, так як у закладі освіти навчається дитина з особливими потребами. Варто зазначити, що дитсадок знаходиться у приміщенні місцевої школи. Зоя Володимирівна миттєво відреагувала, не зволікаючи ні секунди, знову звернулась за допомогою до місцевих аграріїв, де знайшла дієву підтримку. Василь Паскар, Олександр Божінський, ФОП Берека Антон Володимирович надали кошти для придбання будматеріалу. Роботи виконували батьки, діти яких відвідують дитсадок та навчаються у школі.

Староста Зоя Галко дуже вдячна усім односельчанам, хто надає активну допомогу сільській громаді, не стоїть осторонь добрих справ, завжди відгукуються на прохання, адже всі живуть в одному селі і спільна мета – зробити його кращим разом.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь