A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась нарада з старостами нашої громади

Дата: 05.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 1814

Сьогодні у залі засідань Казанківської селищної ради відбулась нарада з старостами нашої територіальної громади. Нараду провів селищний голова Олексій Асмолов. В засіданні взяли участь секретар селищної ради Сергій Дяченко, заступник селищного голови Олена Шевчук, старости відповідних територій. На нараді мова йшла про організацію процесу утворення старостинських округів, які згідно з вимогами чинного законодавства мають бути створені відповідним рішенням ради до листопада поточного року.

Перед присутніми з детальною інформацією щодо цього важливого питання виступила Олена Шевчук, яка зокрема вела мову про заплановану зміну структури округів, фінансове і кадрове забезпечення цього процесу.

Про те, як в зв’язку з цим надалі надаватимуться адміністративні послуги населенню поінформувала директор ЦНАПу Людмила Тимощук. В обговоренні питання активну участь взяли старости, які висловлювали свої пропозиції щодо моделювання старостинських округів, роботи на них спеціалістів з тим, щоб люди внаслідок такого реформування не постраждали. Як надаватимуться надалі соціальні послуги населенню розповіла начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова.

В ході конструктивного і всебічного обговорення було розроблено єдиний проект моделі створення старостинських округів і після відповідного опрацювання і підготовки відповідних документів остаточне рішення щодо створення старостинських округів на території нашої громади прийматиме на своєму пленарному засіданні Казанківська селищна рада.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь