A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні в усьому світі відзначають Міжнародний день музики

Сьогодні в усьому світі відзначають Міжнародний день музики

Засновником цього прекрасного свята виступила Міжнародна музична рада при всесвітній і поважній організації ЮНЕСКО. Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

13:42 01.10.2021

Допомога постраждалим від домашнього насилля

Допомога постраждалим від домашнього насилля

У громаді постійно проводяться відповідні заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознаками статі. На жаль, така тенденція останнім часом набирає обертів. З цього питання можна звернутись до відповідальних осіб Казанківської селищної ради:

13:41 01.10.2021

Щоб реалізувати проект з водозабезпечення, треба працювати оперативно і злагоджено

Щоб реалізувати проект з водозабезпечення, треба працювати оперативно і злагоджено

У залі засідань Казанківської селищної ради відбулась перша робоча зустріч керівництва громади з в.о. керівника регіонального офісу водних ресурсів (РОВР) у Миколаївській області Дмитром Румиком, заступником начальника РОВР Євгеном Пундиком та начальником Новобузької дільниці РОВР Ігорем Петлюком стосовно стану реалізації державного інвестиційного проекту у 2021 році, а саме - реконструкції водопроводу Софіївського водогону. У зв’язку з тим, що ця мережа проходить по землях сільгосппризначення, у розмові брали участь також власники та орендарі земельних паїв, з якими має бути погоджено початок робіт по реконструкції водогону на їх земельних ділянках.

09:47 01.10.2021

Шановні ветерани та мешканці Казанківської громади старшого покоління!

Шановні ветерани та мешканці Казанківської громади старшого покоління!

Це свято тих, чия самовіддана праця, мужність і терпіння стали основою нинішнього благополуччя нашої країни і нашої громади. Вам довелося багато пережити, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнні роки, будувати заводи і школи, ростити хліб, вкладали сили й душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни, любов до праці, любов до ближнього. І сьогодні прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

09:47 01.10.2021

Шановні бібліотекарі нашої територіальної громади!

Шановні бібліотекарі нашої територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

09:06 30.09.2021

Слухачі Університету третього віку здійснили незабутню подорож

Слухачі Університету третього віку здійснили незабутню подорож

Вчора слухачі Університету третього віку побували у Миколаївському зоопарку, де ознайомились з дивовижним світом тварин. До речі, це один з найстаріших і найкращих зоопарків України. Його історія виходить від 1901 року, коли міський голова заснував свою приватну колекцію. Отже студенти УТВ побачили безліч екзотичних тварин, багато з яких живуть тільки в Миколаївському зоопарку. Надовго затримувались біля тигрів, величезних слонів та бегемотів, які вражали своїми розмірами, струнких жирафів, непосидючих мавпочок. Також побували у зоологічному відділі, акваріумі. Це було незабутньо!

13:55 29.09.2021

Бабин Яр. Забуттю не підлягає

Бабин Яр. Забуттю не підлягає

Цього року минає 80 років від однієї з трагічних сторінок історії Голокосту в Україні - масового вбивства євреїв 29- 30 вересня 1941 року у Бабиному Яру в Києві. З метою вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України - мирних жителів усіх національностей в населених пунктах громади у бібліотеках філіях відбулись фотодокументальні виставки, які відвідали місцеві мешканці та учні шкіл.

13:55 29.09.2021

В пам’яті народу скорботні події Бабиного Яру не мають жодних часових проміжків і будь-яких термінів

В пам’яті народу скорботні події Бабиного Яру не мають жодних часових проміжків і будь-яких термінів

Сьогодні, 29 вересня, виповнюється 80 років початку однієї з найтрагічніших сторінок Голокосту – масових страт нацистськими окупантами в урочищі Бабин Яр у м. Києві євреїв, а також українців, ромів та представників інших національностей. Загалом із 29 вересня по 11 жовтня 1941 року есесівці вбили майже все єврейське населення міста – понад 50 тисяч чоловіків, жінок, дітей. Тільки в перші два дні розстрілів було вбито майже 34 тисяч людей. За весь час німецької окупації у Бабиному Яру було розстріляно 90–100 тисяч людей, з них приблизно 65–70 тисяч євреїв.

09:48 29.09.2021

Ремонт місцевих доріг – своїми силами

Ремонт місцевих доріг – своїми силами

Ремонт вулиць населених пунктів та доріг місцевого значення є проблемою дуже важливою, гострою і злободенною. Щоб зарадити цьому, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов разом з депутатським корпусом придбали для потреб громади асфальтний міні-завод. Це спеціальна техніка та обладнання: Рециклер асфальтобетону РА-800, встановлений на причепі-платформі, машина для приготування асфальтно-бетонної суміші. Також дизельний дорожній каток Dynapc CC122, для проведення робіт щодо відновлення дорожнього покриття. Зараз прийшов час для активної реалізації цього інфраструктурного проекту.

08:31 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь