Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Розвиток у сфері надання послуг ветеранам

Дата: 14.09.2023 15:34
Кількість переглядів: 165

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 09.06.2023 № 504-р «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. №523» розширено перелік адміністративних послуг ветеранам війни та членам їх сімей, які надаватимуться через центри надання адміністративних послуг, зокрема, серед яких 8 послуг, суб’єктами надання яких є Міністерство у справах ветеранів України.

З метою надання належного і якісного сервісу ветеранам, членам їхніх сімей та родинам загиблих (померлих) ветеранів війни, захисників і захисниць, 14 вересня начальник  відділу соціального захисту населення Казанківської селищної ради Маріанна ТРОФІМОВА  взяла участь в вебінарі «Надання послуг ветеранам. Особливості реалізації  Проєкту «Я — ветеран».

Захід було проведено в рамках роботи секторальної платформи «Адміністративні послуги та е-врядування» для адміністраторів ЦНАП, державних реєстраторів, інших працівників ОМС, комунальних підприємств, установ та організацій, залучених до надання публічних (соціальних ) послуг.

Під час заходу розглянуто питання щодо зміни підходів до надання сервісних послуг ветеранам війни та членам їх сімей в ЦНАПах та впровадження нових форм їх обслуговування. Обговорено питання міжвідомчої взаємодії в процесі отримання послуг та соціальної підтримки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь