A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Головне бажання кожного українця – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Спартан». Це потужна штурмова бригада, яка обороняла Харків від початку повномасштабної військової aгpecії рф. Вам буде запропоновано конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу – українських захисників. Отримати повну інформацію та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області, де ви зможете поспілкуватися з представниками Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Адреси: - м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314; - м. Баштанка, вул. Полтавська, 41; - м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1; - м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14. #ГвардіяНаступу

10:39 28.02.2023

Розпочато видачу гуманітарної допомоги населенню від ADRA та WFP

Розпочато видачу гуманітарної допомоги населенню від ADRA та WFP

Сьогодні, о 9 годині ранку, розпочато видачу гуманітарної допомоги громадянам, які проживають на території нашої громади,отриманої від Міжнародної суспільної благодійної організації ADRA та Всесвітньої продовольчої програми ООН WFP.

12:58 27.02.2023

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Головне бажання кожного українців – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Рубіж». До лав бригади вже увійшли герої, які відстоювали Гостомельський аеропорт та Рубіжне на Луганщині. Вам буде запропоновано конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу – українських захисників. Отримати повну інформацію та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області, де ви зможете поспілкуватися з представниками Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Адреси: - м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314; - м. Баштанка, вул. Полтавська, 41; - м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1; - м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14. #ГвардіяНаступу

11:15 27.02.2023

Тривога та стрес. Як їх подолати

Тривога та стрес. Як їх подолати

Сьогодні професійне психологічне товариство продовжує активно надавати психологічну допомогу та розробляти допоміжні методи справляння та відновлення після травм війни. Не зважаючи на складні умови, психологи продовжують працювати та допомагати всім верствам населення, які стикаються з військовими діями в Україні.

10:51 27.02.2023

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Головне бажання кожного українця – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нових підрозділів Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

16:14 26.02.2023

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Головне бажання кожного українця – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Лють». Це бригада Національної поліції України.

10:17 25.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь