A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено рейд по магазинам

Проведено рейд по магазинам

Головним державним інспектором Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Дмитром Куруч та головним спеціалістом відділу правового забезпечення та кадрової роботи Тетяною Рибак проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з питань легалізації робочих місць на території Казанківської громади. Надано роз’яснення, щодо особливостей трудових відносин в умовах воєнного стану, змін у трудовому законодавстві та дотримання державних гарантій в оплаті праці.

09:37 08.02.2023

Сімейний патронат над дитиною

Сімейний патронат над дитиною

Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

09:35 08.02.2023

Пандемія коронавірусу

Пандемія коронавірусу

Нагадуємо, що карантин, запроваджений через пандемію коронавірусу, в Україні продовжений до 30 квітня 2023 року. Відповідні зміни внесені постановою КМУ від 23.12.2022 № 1423. до постанови від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Зміни, що регулюють епідеміологічні обмеження через COVID-19, набули чинності 27 грудня 2022 року.

09:33 08.02.2023

Представниками благодійного фонду «Право на захист» розпочато збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям та постраждалим від військових дій

Представниками благодійного фонду «Право на захист» розпочато збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям та постраждалим від військових дій

Сьогодні, 7 лютого, у смт Казанка розпочато збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у партнерстві з Благодійним фондом “Право на захист”, а саме 2220 грн на особу на місяць протягом 3 місяців. Секретар селищної ради Сергій Дяченко та начальник соціального захисту населення Маріанна Трофімова зустрілись з представниками благодійного фонду, обговорили питання, що стосуються організаційної роботи. А далі відбувся прийом громадян.

15:38 07.02.2023

Відбулись змагання з волейболу

Відбулись змагання з волейболу

04 лютого на території Новобузької громади відбулися змагання серед юнаків з волейболу. В змаганнях взяли участь спортивні школи з Дорлинської, Нового Буга і з нашої Казанківської.

15:30 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь