Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась комісія з організації та здійснення заходів щодо надання компенсації витрат власникам житлових приміщень приватного житлового фонду

Дата: 12.03.2024 15:41
Кількість переглядів: 67

12 березня 2024 року відбулося засідання комісії з організації та здійснення заходів щодо надання компенсації витрат власникам житлових приміщень приватного житлового фонду, що повʼязані з безоплатним тимчасовим розміщенням внутрішньо перемішених осіб на території Казанківської селищної територіальної громади.

На засіданні Комісії розглянуто питання шодо результатів проведення перевірки всіх власників домогосподарств, які подали заяви на компенсацію на предмет подання ними достовірних відомостей у повідомленні або заяві, шляхом відвідування місць розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Зокрема йшлося про надання власниками житла недостовірних даних щодо осіб, яким надається прихисток та їх кількості, що може призводити до виплати компенсації особам, які не мають права на її отримання.

Зобов’язуємо власників житла, які прихистили в своєму житлі ВПО, що в день припинення розміщення або зміни кількості внутрішньо переміщених осіб, подати до відділу «ЦНАП» Казанківської селищної ради повідомлення.

У разі встановлення за результатами перевірок факту необґрунтованості відомостей, які подані власниками домогосподарств, буде припинена виплата компенсації таким особам і при виявленні обставин, що містять ознаки кримінального правопорушення, відповідні матеріали будуть передані до органів Національної поліції України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь