A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шукаємо нові можливості для залучення гуманітарної допомоги

Шукаємо нові можливості для залучення гуманітарної допомоги

Казанківська селищна рада постійно шукає нові можливості і джерела для надання гуманітарної допомоги мешканцям громади, вразливим верствам населення у цей складний час у вигляді продуктів харчування з подальшим розширенням потреб. Тож і сьогодні Казанківський селищний голова Олексій Асмолов провів робочу зустріч з координатором Миколаївської області Міжнародної суспільної благодійної організації ADRA Володимиром Алимовим та начальником відділу соціального захисту населення Маріанною Трофімовою.

14:06 16.02.2023

Наша сила – у єднанні!

Наша сила – у єднанні!

Сьогодні, 16 лютого, на площі в центрі смт Казанка відбулись урочисті заходи з нагоди Дня єднання України. Центр селища гордо прикрашає Державний Прапор України, біля якого вишикувались наші герої земляки, жителі громади, молодь, люди, які люблять наше селище, прославляють нашу державу і роблять все, щоб вона була успішною і незалежною країною.

11:37 16.02.2023

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Головне бажання кожного українця –Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Лють». Це бригада Національної поліції України. Вам буде запропоновано конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу – українських захисників. Отримати повну інформацію та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області, де ви зможете поспілкуватися з представниками Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Адреси - м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314; - м. Баштанка, вул. Полтавська, 41; - м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1; - м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14.

09:47 16.02.2023

Вітаємо з перемогою в ІІ етапі обласного конкурсу мистецтв «Різдвяні канікули»

Вітаємо з перемогою в ІІ етапі обласного конкурсу мистецтв «Різдвяні канікули»

В січні на базі обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради відбувся ІІ етап обласного (заочного) фольклорного фестивалю- конкурсу мистецтв « Різдвяні канікули», в якому брали участь колективи - переможці І етапу Конкурсу, а також учні закладів загальної освіти нашої громади.

12:28 15.02.2023

Відвідали багатодітні родини

Відвідали багатодітні родини

Днями спеціалісти служби у справах дітей, працівники Центру надання соціальних послуг та інспектор ювенальної превенції Баштанського райвідділу поліції, лейтенантом поліції Інна Фендич відвідали родини, які опинились в складних життєвих обставинах. Про це поінформувала начальник служби у справах дітей Валентина Риженко.

12:26 15.02.2023

Порядок одержання допуску (посвідчення) на право роботи пов’язаної із пестицидами і агрохімікатами

Порядок одержання допуску (посвідчення) на право роботи пов’язаної із пестицидами і агрохімікатами

Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області нагадує особам, діяльність, яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, а також працівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам-підприємцям, що організовують виконання таких робіт, про необхідність одержання допуску (посвідчення) та посвідчення на право роботи із зазначеними препаратами).

11:23 15.02.2023

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Головне бажання кожного українців – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нового підрозділу «Спартан». Це потужна штурмова бригада, яка обороняла Харків від початку повномасштабної військової aгpecії рф. Вам буде запропоновано конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу – українських захисників. Отримати повну інформацію та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області, де ви зможете поспілкуватися з представниками Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Адреси: - м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314; - м. Баштанка, вул. Полтавська, 41; - м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1; - м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14. #ГвардіяНаступу

11:22 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь