A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Гвардія Наступу: Приєднуйся, час повертати своє!

Головне бажання кожного українців – Перемога. Наразі кожен може зробити свій внесок у спільну справу та наблизити цей день долучившись до нових підрозділів Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

08:03 06.02.2023

Щорічний конкурс лідерів учнівського самоврядування

Щорічний конкурс лідерів учнівського самоврядування

Здобувачка освіти 9 класу Казанківської гімназії №4 Софія Пшонна взяла участь у щорічному конкурсі лідерів учнівського самоврядування. Софіє, щиро бажаємо тобі посісти призове місце та продовжувати улюблену справу. Успіхів, натхнення, творчої наснаги.

11:13 03.02.2023

Знятись з обліку ВПО відтепер можна і на порталі Дія - автоматично, швидко та зручно

Знятись з обліку ВПО відтепер можна і на порталі Дія - автоматично, швидко та зручно

Сьогодні в Україні налічується майже 5 мільйонів ВПО. Дедалі більше українців повертаються до рідних домівок після деокупації територій або ж за умови зниження небезпеки обстрілів міст і сіл.

11:06 03.02.2023

Відбулась онлайн нарада

Відбулась онлайн нарада

Начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова взяла участь у засіданні координаційної ради з питань сім'ї і жінок при облвійськадміністрації. На нараді обговорили план з реалізації Державної стратегії забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року на 2022-2024 роки в Миколаївській області, а також методичні рекомендації з реалізації гендерного підходу та підходу, що базується на дотриманні прав людини на рівні територіальних громад.

11:04 03.02.2023

Проднабори для одиноких та одиноко проживаючих людей похилого віку

Проднабори для одиноких та одиноко проживаючих людей похилого віку

У зв’язку з тим, що в складних умовах воєнного стану, одиноко проживаючі люди похилого віку потребують особливої уваги, підтримки і турботи від органів місцевої влади, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов видав розпорядження «Про забезпечення продуктовими наборами одиноких, одиноко проживаючих осіб похилого віку». На виконання цього соціально важливого документу у нашій громаді вже другий тиждень працівники Центру надання соціальних послуг та голова громадської організації ветеранів війни та праці Марія Ризук розвозять по домівках та видають вказаній категорії соціально незахищених мешканців продуктові набори. Таких проднаборів заплановано видати більше тисячі.

15:16 02.02.2023

Вчилися надавати першу психологічну допомогу людині, яка опинилась у скрутній ситуації

Вчилися надавати першу психологічну допомогу людині, яка опинилась у скрутній ситуації

Як ми вже раніше повідомляли Казанківська громада почала співпрацю з «Лікарями без кордонів». Психолог Міжнародної медичної гуманітарної організації "Лікарі без кордонів" Ганна Манзюк провела перше заняття з фахівцями відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг на тему "Перша психологічна допомога". Ганна розповідала що потрібно робити та як надавати першу психологічну допомогу людині, яка опинилася в скрутній ситуації. Також провела методику на виявлення психологічних ресурсів, які можуть допомогти у подоланні стресу.

14:41 02.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь