A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дорогі жінки Казанківської громади!

Дорогі жінки Казанківської громади!

Від щирого серця вітаю вас зі святом краси і весни та бажаю вам всього найкращого. Ви – душа і серце нашого світу, ви сильні та розумні, мудрі та талановиті.

11:17 08.03.2023

Новини з Казанківської гімназії №4

Новини з Казанківської гімназії №4

З початку повномасштабного вторгнення російських агресорів перша леді України Олена Зеленська розширила свою програмну діяльність і зосередилася на допомозі педагогічним працівникам закладів освіти, сприяючи формуванню та широкому впровадженню єдиного освітнього інформаційного простору України. Ось і сьогодні в нашій гімназії відбулася радісна подія. Педагоги отримали 7 ноутбуків для якісного навчання здобувачів освіти від Фундації Олени Зеленської, за підтримки Миколаївської обласної військової адміністрації, у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «НР» та «Microsoft.

15:30 07.03.2023

Весна переможе!

Весна переможе!

Вчора директор історико-краєзнавчого музею Наталія Маслова разом з зберігачем фондів Оксаною Левченко почали висаджувати підсніжники біля пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО Казанківщини, що надав один з військовослужбовців ЗСУ, який зараз знаходиться на реабілітації після важкої контузії.

15:27 07.03.2023

Дата в історії нашої громади

Дата в історії нашої громади

7 березня 1923 року, тобто 100 років тому, на карті України з’явилася нова адміністративна одиниця - Казанківський район. Спочатку у складі Криворізького округу Херсонської губернії (1923-1930), надалі Дніпропетровської області (1935-1937) та Миколаївської області (1937-2020). Двічі район ліквідовували шляхом приєднання до Долинського району Дніпропетровської області (1930- 1935), Новобузького району Миколаївської області (1963-1965). В 1959 році в ході чергової реформи до його території відійшла значна частина Володимирівського району Миколаївської області. В новітній історії України, а саме 19 липня 2020 року внаслідок масштабної адміністративно-територіальної реформи район було ліквідовано. На його основі створені дві громади – Казанківська та Володимирівська у складі Баштанського району Миколаївської області.

15:20 07.03.2023

Відбулась нарада керівників закладів освіти

Відбулась нарада керівників закладів освіти

Відбулась нарада керівників закладів освіти Казанківської громади, яку провів начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука. На порядку денному були питання щодо діяльності установ та закладів освіти, а саме Олександр Лука доповів про результати роботи за минулий рік та окреслив завдання на 2023. Головний спеціаліст Ірина Вергелес акцентувала увагу присутніх на основних аспектах проведення ліцензування в закладах освіти. Інспектор з кадрових питань Ніна Янова розповіла про новий порядок військового обліку військовозобов’язаних та призовників. Інспектор із загальної середньої та позашкільної освіти Наталія Дяченко доповіла про атестацію педагогічних працівників у 2023 році.

10:45 07.03.2023

Весняне свято для жінок-волонтерів

Весняне свято для жінок-волонтерів

6 березня, весняного березневого дня, у міському клубі №1 відбулись святкові заходи для жінок-волонтерів. У приміщенні закладу культури всіх відвідувачів зустрічала тепла, щира, по справжньому патріотична, з українським колоритом, дуже приємна і незвична святкова атмосфера. А чарівні дівчатка у народних, мальовничих вишиванках, з щирими посмішками запрошували гостей заходити до глядацької зали та зручно влаштовуватись. У фойє було організовано збір коштів для підтримки ЗСУ.

09:29 07.03.2023

Електронні сигарети та вейпи: безпечна альтернатива чи шкода для здоров’я?

Електронні сигарети та вейпи: безпечна альтернатива чи шкода для здоров’я?

Виробники електронних сигарет та вейпів запевняють, що вони є цілком безпечною альтернативою звичайному тютюнопалінню. Нібито ці пристрої не шкодять здоров’ю, оскільки не утворюють продуктів горіння та не містять шкідливих смол.

14:28 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь