A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навели порядок за межами села

Навели порядок за межами села

Староста Новолазарівського старостинського округу Раїса Сапожнікова поінформувала, що днями проведена відповідна робота по впорядкуванню місцевого сміттєзвалища, яке знаходиться біля села. На цій території за зимовий час накопичилась велика кількість твердих побутових відходів. Роботи з благоустрою на цій території виконував робітник з благоустрою Михайлівського старостинського округу Віктор Коптєв.

14:35 10.03.2023

Як зберегти зір дітей на дистанційному навчанні

Як зберегти зір дітей на дистанційному навчанні

У зв’язку з військовою агресією РФ проти України та запровадженням воєнного стану, шкільна освіта змінилася, і навчання з класів перемістилося в онлайн-світ. Діти проводять перед екранами моніторів набагато більше годин, ніж мали б.

10:54 10.03.2023

Перерахунок пенсій з 01 березня 2023 року

Перерахунок пенсій з 01 березня 2023 року

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2023 № 168 “Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році” з 01.03.2023 проведено перерахунки пенсій відповідно до Законів України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”, “Про статус і соціальних захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” із застосуванням коефіцієнта збільшення середньої заробітної плати в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується  для обчислення пенсії у розмірі 1,197. Перерахунок пенсії проведено із врахуванням показника середньої заробітної плати 7405,03 грн.

16:14 09.03.2023

«На пам’ять не покладено табу…»

«На пам’ять не покладено табу…»

Сьогодні, 9 березня, відбувся мітинг, присвячений 79-й річниці визволення селища від нацистських загарбників «На пам’ять не покладено табу…». Час виліковує рани і вгамовує біль, час заспокоює сум душі, а спогади живуть довго.

14:11 09.03.2023

209 років від дня народження Т.Г. Шевченка

209 років від дня народження Т.Г. Шевченка

Сьогодні українці по всьому світу святкують День народження Тараса Григоровича Шевченка – великого Кобзаря, видатного українського поета та художника. У свідомості кожного громадянина нашої держави Т.Г. Шевченко займає місце національного героя. Завдяки своєму життю та творчості великий митець надихав патріотів України до боротьби за правду, свободу та майбутнє нашої неньки України.

11:17 09.03.2023

Дорогі жінки Казанківської громади!

Дорогі жінки Казанківської громади!

Від щирого серця вітаю вас зі святом краси і весни та бажаю вам всього найкращого. Ви – душа і серце нашого світу, ви сильні та розумні, мудрі та талановиті.

11:17 08.03.2023

Новини з Казанківської гімназії №4

Новини з Казанківської гімназії №4

З початку повномасштабного вторгнення російських агресорів перша леді України Олена Зеленська розширила свою програмну діяльність і зосередилася на допомозі педагогічним працівникам закладів освіти, сприяючи формуванню та широкому впровадженню єдиного освітнього інформаційного простору України. Ось і сьогодні в нашій гімназії відбулася радісна подія. Педагоги отримали 7 ноутбуків для якісного навчання здобувачів освіти від Фундації Олени Зеленської, за підтримки Миколаївської обласної військової адміністрації, у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «НР» та «Microsoft.

15:30 07.03.2023

Весна переможе!

Весна переможе!

Вчора директор історико-краєзнавчого музею Наталія Маслова разом з зберігачем фондів Оксаною Левченко почали висаджувати підсніжники біля пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО Казанківщини, що надав один з військовослужбовців ЗСУ, який зараз знаходиться на реабілітації після важкої контузії.

15:27 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь