A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Дільничні інспектори поліції – на варті правопорядку нашої громади

Дата: 18.06.2020 08:01
Кількість переглядів: 588

Дільничний інспектор поліції – це професія, яка по праву вважається однією з найвідповідальніших. Жоден напрямок роботи поліції не обходиться без дільничного інспектора, адже їм доводиться працювати і по лінії карного розшуку, і забезпечувати охорону громадського порядку, надавати соціальну допомогу, розбирати сімейні та сусідські непорозуміння. Саме дільничні найбільше наближені до людей, до їх проблем і тривог. Від них залежить правопорядок і спокій у населених пунктах нашої територіальної громади.

Територію нашої об’єднаної громади обслуговують чотири офіцера, це професійні, відповідальні, комунікабельні люди, які щодня забезпечують спокій і мир у 29 населених пунктах селищної ради. Це Бондар Олег Олексійович, який обслуговує села Великоолександрівку, Дмитро-Білівку, Дмитрівку, Новоданилівку і Михайлівку, Бабій Олександр Вікторович – Троїцько-Сафонове, Миколаївка, Ормоцадзе Наталя Володимирівна – смт Казанка, Омельчак Антон Валерійович – с. Лагодівка.

Так, ваша місія відповідальна і складна, але дуже приємно відзначити, що ви, дільничні інспектори поліції, сумлінно та на високому фаховому рівні виконуєте свої службові обов’язки, щоденно забезпечуєте порядок, своєчасно реагуєте на проблеми та вирішуєте питання, що непокоять громаду. Ви є невід’ємною частиною нашої Казанківської об’єднаної територіальної громади.

Ваш вклад в розвиток нашої громади є неоціненим, а ваша місія відповідальна і благородна адже ви захищаєте життя і здоров’я людей, пильнуєте наш мир і спокій. Нехай кожен робочий ваш день буде сповнений енергії та наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади та її жителів.

У цей святковий день бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, спокою і достатку, мужності, витримки, високих професійних здобутків у справі забезпечення громадського миру та злагоди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь