A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 16.06.2020 15:24
Кількість переглядів: 544

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова Олексій Асмолов, було розглянуто двадцять п’ять питань, що стосуються життєдіяльності громади.

На початку засідання виконкому звернулась до в.о. старост голова районної організації ветеранів Марія Ризук та порушила питання щодо організації співпраці з первинними ветеранськими організаціями та активізувати волонтерський рух у сільських населених пунктах, а також щодо передплати на газету «Ветеран України».

Заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена Шевчук докладно доповіла по питанню щодо внесення змін до бюджету селищної ради на 2020 рік, а також про встановлення місцевих податків і зборів на території громади на 2021 рік, вони залишаються незмінними.

Спеціаліст з юридичних питань Наталія Кривоцюк доповіла щодо передачі об’єктів нерухомості в комунальну власність селищної ради.

Начальник відділу культури та туризму Алла Косталан доповіла щодо необхідності внесення змін до рішення сесії селищної ради, а саме про затвердження структури та штатної чисельності працівників закладів культури.

Директор комунального закладу «публічна бібліотека Казанківської селищної ради» Лариса Крюкова ознайомила присутніх з Програмою розвитку бібліотек, а також Стратегією розвитку бібліотечної справи до 2025 року та передбачити і здійснювати у процесі виконання селищного бюджету видатки на реалізацію цієї програми.

Члени виконкому обговорили зміни до рішення сесії «Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками в межах Казанківської селищної ради». По цьому питанню виступила начальник відділу земельних ресурсів Оксана Рибенок.

Далі члени виконкому обговорили і погодили зміни до Порядку надання адресної одноразової допомоги громадянам, а саме збільшити розмір матеріальної допомоги до трьох тисяч гривень.

Завідувач сектору з питань соціального захисту населення Маріанна Трофімова доповіла щодо необхідності створення Служби у справах дітей. Потім обговорили проект рішення «Про затвердження Програми розвитку та вдосконалення пасажирського автомобільного транспорту і пасажирських перевезень в Казанківській селищній раді на 2020 – 2025 роки». Адже надання пасажирам надійних і якісних послуг пасажирським транспортом має велике соціальне значення та забезпечує зручний доступ до місця роботи, сфери обслуговування, до освітніх та культурних закладів мешканцям нашої територіальної громади.

Взяли на квартирний облік та соціальний квартирний облік 5 дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Розглянули заяви громадян та присвоїли поштові адреси на житлові і нежитлові будівлі.

Надано дозвіл на видалення дерев в смт Казанка та в с. Петрово-Висунське.

Затвердили висновки опікунської ради при виконкомі селищної ради про встановлення порядку участі батьків у вихованні та спілкуванні з малолітніми дітьми, про негайне відібрання дітей без позбавлення батьківських прав, а також щодо порушення клопотання про присвоєння звання «Матері-героїні».

Після детального обговорення усіх питань порядку денного члени виконавчого комітету ухвалили відповідні рішення та рекомендували раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь