A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Справжнє свято для дітвори та їх батьків  в с Дмитрівка

Справжнє свято для дітвори та їх батьків в с Дмитрівка

2 травня дитячий садочок «Сонечко» гостинно відкрив свої двері для найменших жителів села Дмитрівка.  Ця подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.  Тепер дітки перебуватимуть  під опікою та наглядом. Якщо є садочок, то це означає, що  село живе і буде жити.   Від того, як ми дбаємо про підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства.

15:59 05.05.2018

Провелись роботи з благоустрою в селищі  Новоданилівка

Провелись роботи з благоустрою в селищі Новоданилівка

  Цими днями працівники  бюджетних установ, небайдужі мешканці селища Новоданилівки взяли участь  у наведенні   належного санітарного стану на своїх прилеглих територіях. Як поінформувала в.о. старости  В. Нестеренко, навели порядок в центрі селища, прибрали біля пам‘ятника загиблим у роки війни, на території навколо місцевої пам‘ятки, яким є фонтан, виготовлений з місцевого полірованого рожевого граніту. Активну участь у наведенні порядку рідного селища взяли й учні Новоданилівської ЗОШ. Старшокласники згрібали сухе листя, виносили сміття, посади дерева біля фонтану, на в‘їзді до селища, а також біля школи. Загалом було висаджено 19 дубків та 20 сосен. Не стояли осторонь і місцеві жителі, навели порядок  біля своїх садиб. Отже всі залишись  задоволеними  плодами своєї праці.

15:59 04.05.2018

Нова програма житлових субсидій: більш адресна підтримка тих, хто справді потребує

Нова програма житлових субсидій: більш адресна підтримка тих, хто справді потребує

Уряд зробив важливий крок на шляху до монетизації субсидій. Передбачається, що вже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватися живими грошима, які в результаті ощадливого використання енергоресурсів можна буде використати на свій розсуд.

15:58 04.05.2018

В ОДА обговорили впровадження медичної та освітньої реформ на Миколаївщині

В ОДА обговорили впровадження медичної та освітньої реформ на Миколаївщині

У четвер, 3 травня, відбулась  нарада з головами райдержадміністрацій, головами об’єднаних територіальних громад, міськими головами під керівництвом заступників голови облдержадміністрації  Валентина Гайдаржи та Євгена Шевченка.

15:57 04.05.2018

Відбулось третє засідання Робочої групи «Основи стратегічного планування» з розробки стратегії розвитку громади

Відбулось третє засідання Робочої групи «Основи стратегічного планування» з розробки стратегії розвитку громади

3 травня відбулось третє засідання Робочої групи з розробки стратегії розвитку Казанківської об‘єднаної територіальної громади на період 2018-2020 років, яке провів  радник Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування М. Дурман. На початку заходу розібрали місію та стратегічне бачення майбутнього громади, SWOT-аналіз Казанківської ОТГ, сильні та слабкі її сторони. Наприкінці заходу учасники тренінгу одержали домашнє завдання – виписати  операційні цілі нашої об‘єднаної територіальної громади та потенційно можливі сфери реалізації проектів. 

15:53 04.05.2018

На вулиці Гагаріна буде «софіївська» вода

На вулиці Гагаріна буде «софіївська» вода

Казанківський селищний голова О. Асмолов питання водозабезпечення визначає як пріоритетне у роботі селищної ради та її виконавчого комітету, особисто опікується питанням  продовження будівництва водопровідних мереж, які  дадуть змогу багатьом мешканцям селища користуватись водою з Софіївського водогону. В зв‘язку з цим днями відбулась зустріч з мешканцями вулиці Гагаріна в смт Казанка. На сходку зібрались 23 мешканці, з якими вели розмову селищний голова О. Асмолов, заступник селищного голови Л. Новицький, орендар водопроводу А. Семенов. Було вирішено вже в найближчий час розпочати роботи по будівництву водопровідної мережі, яка забезпечить «софіївською» водою оселі мешканців вулиці Гагаріна. Селищна рада виділяє кошти  для придбання необхідної труби, бетонного кільця та з‘єднувальних муфт. Очолити ініціативну групу по організації будівництва водопроводу місцеві жителі доручили мешканцю вулиці Гагаріна М. Асмолову.

10:35 02.05.2018

У селі Троїцько-Сафонове завершився творчий конкурс на краще художнє оформлення автобусної зупинки

У селі Троїцько-Сафонове завершився творчий конкурс на краще художнє оформлення автобусної зупинки

  Як було інформовано раніше в  рамках акції «Екологічній марафон» серед учнів Троїцько-Сафонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було оголошено творчий конкурс на  краще художнє оформлення  автобусної зупинки неподалік від пам‘ятного знаку визволителям села Троїцько-Сафонове. Тема конкурсу - «Вільна Україна». В.о. старости В. Смоль повідомив, що  цей конкурс дійшов до логічного завершення. Навіть сама природа допомагала юним художникам втілювати в життя цей творчий задум. Старшокласники  Вікторія Потинг, Тетяна Григоренко,  Дар‘я Страдіна, Тетяна Лобяк, Варвара Соболєва розмалювали автобусну зупинку, зобразивши квіти та елементи українського національного орнаменту.  Варто зазначити,  що учитель образотворчого мистецтва Л. Докучаєва працювала над створенням сюжетного малюнка, а робітник з обслуговування О. Стєшина здійснила ескіз зображення  на стінах автобусної зупинки.

15:53 27.04.2018

У с. Троїцько-Сафоновому  вшанували пам`ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

У с. Троїцько-Сафоновому вшанували пам`ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2018 року в Троїцько-Сафонівському будинку культури відбулись заходи   з нагоди 32 ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС.  У пам‘ятному заході взяли участь працівники бюджетних установ, школярі та жителі села. Перед присутніми виступив в.о. старости В. Смоль, який  зазначив, що 32 роки минуло з того дня, як стався вибух на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС. Це найбільша техногенна катастрофа за всю історію людства, десятки тисяч людей заплатили за порятунок світу найдорожчим – своїм здоров‘ям. Побажав усім міцного здоров’я, витримки, наснаги та мирного неба над головою.  Учасник  ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС О. Білий поділився своїми спогадами про ті страшні події. З кожним роком стає менше людей, які знають, що таке Чорнобильська катастрофа. Тож звернувся до учасників заходу ніколи не забувати ті жахливі часи, тих, кому ми зобов’язані своїм здоров’ям і життям.  Юні учасники заходу розповідали вірші на цю тему, а потім всі разом переглянули документальний фільм про Чорнобильську трагедія.

15:52 27.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь