A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов зустрівся з мешканцями селища Новоданилівка

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов зустрівся з мешканцями селища Новоданилівка

15 травня в Новоданилівському сільському будинку культури на зустріч із селищним головою О.  Асмоловим зібралось багато людей, у залі практично не було вільного місця. Головна мета   зустрічі – це з‘ясування та вирішення найважливіших проблем, які хвилюють мешканців селища, а саме:  вирішення питання водозабезпечення, заміна вікон та ремонт опалення   дошкільного навчального закладу «Білочка», щоб перевести його на цілорічний режим роботи.  Жителі емоційно й зацікавлено обговорювали проблеми транспортного сполучення, благоустрою населеного пункту, освітлення вулиць, роботи ФАПу, земельні питання. Отже проблем накопичилося чимало.

08:34 18.05.2018

Найголовніша нагорода – це бачити радісну посмішку на обличчях наших дітей!

Найголовніша нагорода – це бачити радісну посмішку на обличчях наших дітей!

10 травня відбулось справжнє свято для дітвори та їх батьків в с. Новоданилівка. Цього дня по-святковому одягнені діти прийшли на своє, можна сказати, сімейне свято, адже дитячий садочок «Білочка», це для них як другий дім. Будівлю дитсадка прикрасили повітряні різнокольорові кульки, лунала весела музика, що створювало атмосферу справжнього свята. Як повідомила в.о. старости В. Нестеренко, для вихованців підготовлено просторі, світлі кімнати з гарними меблями, казковими ігровими куточками, затишною спальнею, а створили цей затишок працівники дитсадка.  Як говорить завідуюча ДНЗ «Білочка» І. Бурлакова: «Найголовніша нагорода для нас, це бачити радісну посмішку на обличчях наших дітей!».

16:29 15.05.2018

Про Концепцію нової української школи

Про Концепцію нової української школи

Нещодавно відбулась нарада, на якій йшла мова про впровадження у наших навчальних закладах Концепції нової української школи та можливості створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр». На заході були присутні керівники органів місцевого самоврядування, директор шкіл, вчителі початкових класів. Головне завдання, яке передбачає впровадження концепції – це в умовах реформування створення належних умов для розвитку освітнього середовища, щоб всі діти були охоплені навчанням і відчували себе у класах комфортно. Для цього, а також, щоб створити інклюзивно-ресурсний центр, необхідне додаткове співфінансування органів місцевого самоврядування.

16:28 15.05.2018

«Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь!..»

«Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь!..»

У нашій державі, як і у багатьох країнах світу, у другу неділю травня відзначають День матері. Це свято набирає у нас все більшої популярності,  тому що надає добру можливість привітати найближчу людину – матір. Адже немає на землі людини ближчої й дорожчої, ніж мама. З нагоди цього свята 11 травня у районному будинку культури відбулись урочисті заходи, на які запросили багатодітних матерів. Серед них матір шести дітей з с Нововолодимирівка С. Градіцька, багатодітних матерів з с Троїцько-Сафонове, які виховали п‘ятеро дітей Ю. Петрова, Н. Цимбалюк, Л. Аленіна, а також багатодітні матері з с. Миколаївка - Г. Смаровоз, Л. Сідорова, з с. Новоданилівка - О. Лиса, з с Дмитро-Білівка - Л. Рукоманова, з с Великоолександрівка  - З. Лощиніна, Є. Вербова, з с. Дмитрівка - В. Радашко, Л. Данилюк. Приїхати до Казанки на святкові заходи багатодітним матерям допомогли в.о. старост с. Михайлівка Т. Сай, с. Троїцько-Сафонове В. Смоль, с. Дмитрівка Л. Баланенко, с. Дмитро-Білівка І. Ушканенко, с. Новоданилівка В. Нестеренко, с. Великоолександрівка О. Лейбович.

16:26 15.05.2018

Святкові заходи у селах об‘єднаної територіальної громади

Святкові заходи у селах об‘єднаної територіальної громади

У ці весняні дні, 8 та 9 травня у селах, які увійшли до складу нашої об‘єднаної територіальної громади, відзначили важливі державні свята – День пам‘яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З цієї нагоди в.о. старост О. Лейбович, Л. Баланенко, І. Ушканенко, С. Беспалько, Т. Сай, В. Нестеренко, В. Смоль від імені селищного голови О. Асмолова та від себе особисто щиро і сердечно привітали земляків зі святами, побажали міцного здоров‘я, добробуту і благополуччя  кожній родині, всім миру і злагоди. Також відбулись покладання квітів до меморіалів загиблих воїнів, молебни,  святкові концерти.

16:20 15.05.2018

«Я так хочу, щоб більше не було війни!..»

«Я так хочу, щоб більше не було війни!..»

У смт Казанка 9 травня 2018 року,  біля меморіального комплексу загиблим воїнам відбувся  святковий мітинг на честь 73 -ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Пам‘ятаємо минуле заради майбутнього». У святковому заході взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова райдержадміністрації О. Жорова, голова районної ради В. Коніщук, заступник  керівника Баштанської місцевої прокуратури О. Солованюк, голова районної організації ветеранів М. Ризук, жителі та гості райцентру.

17:00 10.05.2018

Привітали ветеранів з наступаючим святом Перемоги

Привітали ветеранів з наступаючим святом Перемоги

Все далі відходять в історію роки війни, все менше серед нас героїв-фронтовиків… Зараз в нашій об‘єднаній територіальній громаді проживає лише двоє ветеранів війни. Тож зустрічі з ними особливо хвилюючі і незабутні.  8 травня, напередодні свята Перемоги, Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова районної організації ветеранів М. Ризук, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації В. Перчиць відвідали  учасників бойових дій казанківця Познякова Миколу Федоровича та мешканця с Нововолодимирівка Бойка Івана Панасовича.

16:59 10.05.2018

Казанківці взяли участь у традиційній свічковій ході до Дня пам‘яті та примирення

Казанківці взяли участь у традиційній свічковій ході до Дня пам‘яті та примирення

У нашому селищі 8 травня, з нагоди Дня пам‘яті та примирення і 73-ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбулись святковий концерт і традиційна свічкова хода до меморіалу загиблим воїнам.

16:57 10.05.2018

В с Дмитрівка оновили меморіал  до Дня Перемоги

В с Дмитрівка оновили меморіал до Дня Перемоги

         В.о. стрости Лідія Баланенко повідомила, що вже стало доброю традицією щороку напередодні Дня Перемоги прибирати біля пам‘ятного  знака на честь воїнів земляків, загиблих в роки Другої світової війни. Цими весняними, сонячними днями працівники бюджетних установ, небайдужі жителі села наводять лад біля пам‘ятного  знака.    Ось вже майже тиждень техпрацівник колишньої сільської ради Лариса Пересунько та молодша сестра ФАПу Анна Ширяєва облаштовують прилеглу територію, фарбують літери на меморіальних плитах. До цієї важливої справи приєднались і місцеві школярі та вчителі. З віниками, граблями, сокирами, тачками всі дружно, з ентузіазмом взялися до роботи. Згрібали сухе листя, гілки, вивозили сміття, повирубували парості, пообпилювали сухі туєві гілки. Отже робота принесла всім учасникам велике задоволення. Школярі вважають своїм боргом навести порядок біля пам‘ятного знаку загиблим у роки Другої світової війни, бо тільки такими вчинками вони можуть висловити данину пам‘яті тим, кого вже  немає в живих. 

16:00 05.05.2018

Справжнє свято для дітвори та їх батьків  в с Дмитрівка

Справжнє свято для дітвори та їх батьків в с Дмитрівка

2 травня дитячий садочок «Сонечко» гостинно відкрив свої двері для найменших жителів села Дмитрівка.  Ця подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.  Тепер дітки перебуватимуть  під опікою та наглядом. Якщо є садочок, то це означає, що  село живе і буде жити.   Від того, як ми дбаємо про підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства.

15:59 05.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь