Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ЗМІНА ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ В НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 05.03.2024 10:06
Кількість переглядів: 40

    Казанківська селищна територіальна громада повідомляє про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання в населених пунктах Казанківської селищної громади з 01 березня 2024 року.

    Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року №869, враховуючи звернення орендарів водопровідних мереж, з метою приведення тарифу на послуги з централізованого водопостачання з підземного водозабору у відповідність до економічно обґрунтованих витрат, на підставі проведеного розрахунку коригування тарифу.

    Коригуванню підлягають тарифи на послуги з централізованого водопостачання, встановлені рішенням виконавчого комітету Казанківської селищної ради від 28.02.2024 №30 "Про зміну тарифу на послуги з централізованого водопостачання в населених пунктах Казанківської селищної територіальної громади" :

    - на централізоване водопостачання в  розмірі 39,00 ( тридцять дев’ять) грн. за 1 м3, в тому числі 20% ПДВ 6,50 (шість грн. 50 коп.) грн. у зв’язку зі збільшенням вартості електроенергії, що витрачається на підйом та подачу води.Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь