A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Представниками благодійного фонду «Право на захист» розпочато збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям та постраждалим від військових дій

Представниками благодійного фонду «Право на захист» розпочато збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям та постраждалим від військових дій

Сьогодні, 7 лютого, у смт Казанка розпочато збір даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у партнерстві з Благодійним фондом “Право на захист”, а саме 2220 грн на особу на місяць протягом 3 місяців. Секретар селищної ради Сергій Дяченко та начальник соціального захисту населення Маріанна Трофімова зустрілись з представниками благодійного фонду, обговорили питання, що стосуються організаційної роботи. А далі відбувся прийом громадян.

15:38 07.02.2023

Відбулись змагання з волейболу

Відбулись змагання з волейболу

04 лютого на території Новобузької громади відбулися змагання серед юнаків з волейболу. В змаганнях взяли участь спортивні школи з Дорлинської, Нового Буга і з нашої Казанківської.

15:30 07.02.2023

Новини з Казанківської гімназії №4

Новини з Казанківської гімназії №4

Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді за сприянням Міністерства освіти і науки України оголосив проведення Національного конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги» у зв’язку з річницею початку повномасштабного вторгнення рф на територію України. Мета конкурсу: активізація національно-патріотичного виховання учнівської молоді, розвитку відповідальності за майбутнє своєї держави та з надією і вірою у перемогу України.

15:22 07.02.2023

Мобінг на роботі: що це і яке покарання чекає на кривдників

Мобінг на роботі: що це і яке покарання чекає на кривдників

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці повідомляє, що 11 грудня 2022 року набрав чинності Закон України від 16 листопада 2022 року №2759-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії мобінгу (цькуванню)» (далі – Закон №2759-IX).

08:36 07.02.2023

Утворено нове Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці !!!

Утворено нове Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці !!!

8 грудня 2022 року, першим заступником начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгієм Решетиловим та начальником Управління Служби безпеки України в Миколаївській області Дмитром Неведровим представлено нового начальника Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці (далі – Південне міжрегіональне управління) Романа Возняка.

08:20 07.02.2023

Місцевій лікарні виділено дизельне пальне для генератора

Місцевій лікарні виділено дизельне пальне для генератора

Відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Казанківської селищної ради, яке провів заступник селищного голови Леонід Новицький. В роботі комісії взяли участь керівники комунальних підприємств, установ та організацій, керівники структурних підрозділів. Це пов’язано з тим, що до селищної ради звернулась адміністрація КНП «Казанківська багатопрофільна лікарня» з тим, щоб медичному закладу було виділено 500 літрів дизельного пального для забезпечення роботи генератора на випадок можливих відключень електроенергії. Члени комісії, розглянувши це питання, вирішили виділити з матеріального резерву селищної ради вказану кількість дизельного пального для лікувального закладу.

11:24 06.02.2023

Учні аграрного ліцею опановують нову техніку

Учні аграрного ліцею опановують нову техніку

Майстрам виробничого навчання Казанківського професійного аграрного ліцею, які навчають здобувачів освіти професії «Тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва», для підвищення свого професійного рівня не потрібно займатися пошуками підприємств, які мають сучасну сільськогосподарську техніку, бо вивчати нову сучасну техніку вони можуть щодня безпосередньо в ліцеї. Адже одним із пріоритетів успішного розвитку закладу директор Микола Зубель бачить в осучасненні матеріально-технічної бази. Черговим придбанням стала пневматична сівалка точного висіву для посіву технічних культур, аналогів якої немає на підприємствах Казанківської громади.

10:30 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь