A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

Пошук волонтерів пробації

Уповноважені органи з питань пробації під час виконання покладених на них завдань взаємодіють з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, громадськими організаціями та волонтерами.

15:11:23 29.07.2020

Пенітенціарна пробаці в дії

20 серпня 2020  року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч з членами спостережної комісії при Казанківській  районній  державній адміністрації Оленою Сумлінною та Людмилою Гацелюк.

10:31:20 21.07.2020

Екскурсія суб’єктів пробації до музею

24 червня 2019 року начальником  Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області  Челнаковою Іриною Олександрівною було організовано для суб’єктів пробації відвідування Казанківського районного  народного історичного музею.

13:49:10 24.06.2020

Проведення робочої зустрічі з керівництвом державної виконавчої служби

     25 травня 2020 року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області підполковника внутрішньої служби Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч з начальником Казанківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління  юстиції у Миколаївській  області Коростиль Олександром Івановичем .

16:41:09 25.05.2020

ПРАВА І ГАРАНТІЇ НЕПОВНОЛІТНІХ ЗАСУДЖЕНИХ ОСІБ

     З  кожним  днем  права  людини  набувають  більшого  значення  і  отримують все ширшу підтримку. Утвердження забезпечення прав і свобод людини є пріоритетним напрямом діяльності будь якої держави в тому числі і України. Історично  склалося  так,  що  фізично  найслабші  соціальні  групи  –  жінки  і діти  –  володіли  найменшим  числом  прав  і  свобод,  а  часом  терпіли  відверте  їх порушення,  не  в  змозі  захистити  себе.  Саме  тому,  захисту  прав  найслабших членів суспільства, зокрема дітей, які опинилися у складаних життєвих обставинах, необхідно приділити особливу увагу.  Дотримання прав дітей, які перебувають у конфлікті з законом характеризує позицію держави щодо міжнародних стандартів захисту прав людини. Визнання суспільством факту, що засуджені  лишаються  його  членами,  яке  дозволяє  їм  зберігати  більшість  прав громадян  і  гарантує  їм  специфічні  права,  зумовлені  їх  статусом  засуджених,  є втіленням головних засад гуманізму та суспільної солідарності.  Людина,  її  життя,  здоров’я,  честь,  гідність,  недоторканність  і  безпека  в Україні є найвищою соціальною цінністю (ст. 3 Конституції України). Права і свободи людини, її гарантії визначають зміст і спрямованість загальної політики держави.  27 серпня 2015 року вступив в дію Закон України «Про пробацію», прийнятий Верховною Радою України 5 лютого 2015 року. З прийняттям цього закону в Україні запроваджується концептуально новий підхід до процесу виконання кримінальних покарань не пов’язаних з позбавленням волі.  Головна мета пробації, це забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення  засуджених,  запобігання  вчиненню  ними  повторних  кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності. 

16:00:08 22.05.2020

Профспілка пробації дбає про безпеку працівників профспілки в умовах поширення COVID-19

           Уряд України продовжив загальнодержавний карантин. Профспілкова організація персоналу Державної установи «Центр пробації» докладає максимум зусиль для придбання найнеобхідніших засобів індивідуального захисту для збереження здоров’я та життя профспілчан. Днями профспілка пробації надіслала для персоналу Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області неопренові захисні маски багаторазового використання, антисептик та нітрилові рукавички.

09:38:19 13.05.2020

Органи пробації долучаються до заходів запобігання та протидії домашньому насильству

Загальнодержавний карантин не стає перепоною Казанківському районному сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївської області в проведенні заходів щодо припинення домашнього насильства. На карантині психологічна напруга зростає, погіршується матеріальне становище, що призводить до суттєвого збільшення випадків домашнього насильства.

16:49:10 27.04.2020

Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

           Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів,  до 24 квітня 2020 року. Таке рішення прияняте на засіданні Кабінету Міністрів України.

18:52:24 05.04.2020

Казанківський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» повідомляє:

У зв’язку з пандемією коронавірусу Казанківський районний сектор з питань пробації переведено в особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

09:19:15 27.03.2020

Нарада з членами спостережної комісії

       18 березня 2020  року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч з членами спостережної комісії при Казанківській  районній  державній адміністрації.

10:25:00 20.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь