A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Робоча зустріч представників підрозділу пробації та спостережної комісії

Дата: 14.06.2021 10:44
Кількість переглядів: 389

      Нещодавно в червні 2021  року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч головою спостережної комісії при Баштанській районній  державній адміністрації Наталією Леонідівною Казаріною.

      На нараді було  обговорено вимоги Наказу Міністерства юстиції України  від 03.04.2018 року   № 974/5/467/609/280 «Про затвердження  Порядку взаємодії установ виконання  покарань, уповноважених органів з питань  пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк»  щодо налагодження співробітництва в питаннях  впровадження елементів пенітенціарної пробації (таких як соціальної адаптації засуджених під час підготовки їх до звільнення з місць позбавлення волі).

        Було зазначено, що  питання надання допомоги з соціальної адаптації засуджених осіб під час підготовки їх до звільнення з місць позбавлення волі належить до числа пріоритетних завдань роботи органів пробації. Людина, яка звільняється з місць позбавлення волі і повертається до звичайного життя, повинна пройти адаптацію в суспільстві та має отримати всебічну підтримку і допомогу з боку органів влади та громадських організацій. Саме це надасть можливість кожній звільненій особі в подальшому уникнути конфліктів із законом та вести здоровий та правослухняний спосіб життя.

       Також у ході зустрічі акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. По завершенню зустрічі дійшли згоди щодо забезпечення в подальшому належну співпрацю між Казанківським районним сектором та спостережною комісією.

 

Ірина Челнакова,

начальник Казанківського районного сектору

філії Державної установи «Центр  пробації»

в Миколаївській  області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь