A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

Хто такий волонтер пробації? Що робить волонтер пробації?

Волонтер пробації - це добровільний помічник, який допомогає органу пробації у здійсненні нагляду та проведенні соціально-виховної роботи з громадянами, які перебувають у конфлікті з законом, сприяє у вирішенні їх життєвих проблем.

09:48:52 29.09.2021

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

27 серпня 2021 року працівники Баштанського (Казанківського) районного сектору №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській області  та суб'єкти пробації взяли участь в заході "Уклонімося пам'яті загиблих героїв", присвяченому Дню пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет  і територіальну цілісність України.  День пам’яті захисників України відзначається 29 серпня – в день страшної смертельної трагедії під Іловайськом. Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за Україну. По закінченню заходу також відвідали виставку "Вічна пам'ять нашим землякам, загиблим за єдину та незалежну Україну", яка розташована в історико-краєзнавчому музеї Казанківської селищної ради. В ході відвідування виставки згадали кожного, хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення антитерористичної операції.

09:49:44 28.08.2021

Пошук волонтерів пробації

          Казанківський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області здійснює пошук волонтерів з метою залучення їх до соціально-виховної роботи із суб'єктами пробації.

10:04:55 28.07.2021

Робоча зустріч представників підрозділу пробації та спостережної комісії

      Нещодавно в червні 2021  року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч головою спостережної комісії при Баштанській районній  державній адміністрації Наталією Леонідівною Казаріною.

10:44:15 14.06.2021

Діяльність Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та її структурних підрозділів за 2021 рік

Діяльність Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та її структурних підрозділів за 2021 рік

15:53:12 27.05.2021

Волонтерська діяльність в пробації

Пробація є прогресивним підходом до реалізації покарань, що забезпечує не тільки виправлення осіб, що вчинили злочин, але і сприяє їх поверненню до суспільства і створенню відповідного середовища, щоб людина була готова вести правослухняний спосіб життя. Вадливу роль в успішній реалізації зазначених цілей відіграє залучення волонтерів, адже лише спільними зусиллями із соціально активними і свідомими громадянами можливо побудувати безпечну та розвинену громаду.

11:40:06 27.05.2021

Робота з клієнтами пробації, які перебувають у конфлікті з законом

Соціально-виховні заходи є важливими складовими роботи з клієнтами пробації щодо впливу на зміну поведінки. Усі заходи роботи з засудженими особами спрямовані на виправлення засуджених осіб і запобігання вчиненню  нових правопорушень. Для виконання вказаних завдань Казанківський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області співпрацює Центром надання соціальних послуг Казанківської селищної ради. Особа, яка вчинила кримінальне правопорушення – це особа, яка перебуває у тяжких життєвих обставинах, вона  не взмозі  самостійно подолати свої потреби і їй необхідна комплексна допомога. Саме таким клієнтам надаються інформаційні послуги, послуги консультування та посередництва.

13:14:53 30.04.2021

Співпраця уповноваженого органу з питань пробації з центром надання соціальних послуг

Пробація – це вид покарання без місця позбавлення волі, тобто людина залишається в суспільстві і живе своїм життям, живе вдома - з родиною. Головна мета пробації – забезпечення виконання покарань без ізоляції від суспільства так, щоб створити відповідне середовище, де клієнт пробації (правопорушник) буде готовий жити без вчинення повторних правопорушень. Для досягнення цієї мети органи пробації співпрацюють із державними та неурядовими організаціями, які є додатковими ресурсами для вирішення проблемних питань осіб у конфлікті з законом.

16:27:18 29.03.2021

Проведення робочої зустрічі з представниками служби у справах дітей об’єднаної громади

22 лютого  2021 року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Ірини Челнакової відбулася робоча зустріч з начальником новоствореної служби у справах дітей Казанківської об’єднаної територіальної громади  Валентиною Риженко.

15:18:38 23.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь