A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

Співпраця з центром надання безплатної правової допомоги

Під час реєстрації осіб, що перебувають на обліку Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області, клієнти пробації звернулися з проханням  про допомогу. У родині суб’єктів пробації виник ризик втрати житла, тому що родина своєчасно не оформила отримання житла у спадщину. Наявність житла відіграє велику роль у  правослухняному способі життя. Особи, які не мають місця проживання мають високий ризик вчинення повторного кримінального правопорушення.

11:17:07 25.09.2019

Проведення робочої зустрічі з представниками установи виконання покарання

19 вересня 2019 року в приміщені Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області  відбулася робоча зустріч начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області підполковника внутрішньої служби Челнакової Ірини (Ирина Челнакова)   та виконувачкою обов’язки заступника начальника Державної установи «Казанківська виправна колонія(93)» із соціально-виховної та психологічної  роботи  старшого лейтенанта внутрішньої служби Доценко Катерини.

11:16:57 25.09.2019

Стоп насильству

Захист від домашнього насильства  є надзвичайно важливим, соціально значущим і актуальним завданням, вирішення якого носить важливий характер. У діяльність щодо припинення домашнього насильства залучаються уповноважені органи з питань пробації та бюро правової допомоги. 27 серпня 2019 року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївської області Ірини Челнакової  був проведений просвітницький захід з клієнтами пробації на тему «Що я знаю про насильство?».

14:49:53 29.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь