A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

28 липня - День Української Державності.

Вперше в Україні 28 липня відзначають День Української Державності. Державність – це більше, ніж просто держава і закон, це українці, які творять її сьогодні. Символічно це свято прив’язане до Дня хрещення Русі-України, яке відзначалося у цей день протягом багатьох років. У час жорстокої війни теж відзначається це свято. Бо українців не зламати. Після всього, що пройшов наш народ, після всього, чого ми навчилися за століття, українці ніколи не віддадуть незалежності. 

11:14:23 29.07.2022

Робоча зустріч з представниками бюро правової допомоги

15 червня 2022 року відбулася робоча зустріч начальника Баштанського районного сектору №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївіській області Ірини Челнакової  з головним юристом  відділу «Казанківське бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Євгенією Грабчинською.

12:20:36 21.06.2022

Баштанський районний сектор №3 філії Державної установи “Центр пробації” в Миколаївській області запрошує ініціативних та небайдужих громадян для здійснення волонтерської діяльності у сфері пробації на добровільній та безоплатній основі.

Баштанський районний сектор №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській області, основний напрямок роботи якого – забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

11:53:26 03.06.2022

Робоча зустріч із суб’єктами соціального патронажу

2 лютого 2022 року в приміщенні Казанківської селищної ради Баштанського району Миколаївської області відбулася робоча зустріч начальника Баштанського районного сектору філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській області Ірини Челнакової та начальника відділу соціального захисту населення Казанківської громади Маріанни Трофімової.  

16:10:40 21.02.2022

Проведення робочої зустрічі з Казанківською районною філією Миколаївського обласного центру зайнятості

27 січня 2022 року  за ініціативи начальника Баштанського районного сектору №3  філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Челнакової Ірини відбулася робоча зустріч з заступником директора Казанківської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Іриною Глєбою.

16:35:24 27.01.2022

Робоча зустріч з представниками бюро правової допомоги

             23 грудня 2021 року за ініціативи начальника Баштанського районного сектору №3  філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Челнакової Ірини відбулася робоча зустріч з начальником відділу «Казанківське бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Інною Ликовою.

13:29:12 24.12.2021

Робота з неповнолітніми суб'єктами пробації, які перебувають у конфлікті з законом

У рамках соціально-виховної роботи з неповнолітніми суб'єктами пробації  Баштанський районний сектор №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській області здійснює заходи спільно зі службою у справах дітей виконавчого комітету Казанківської селищної ради.

11:15:06 22.12.2021

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ ВОЛОНТЕРІВ ПРОБАЦІЇ

Баштанський районний сектор №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області запрошуєнебайдужих громадян до співробітництва у якості волонтерів пробації.

12:11:13 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь