A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Робота з клієнтами пробації, які перебувають у конфлікті з законом

Дата: 30.04.2021 13:14
Кількість переглядів: 698

Соціально-виховні заходи є важливими складовими роботи з клієнтами пробації щодо впливу на зміну поведінки. Усі заходи роботи з засудженими особами спрямовані на виправлення засуджених осіб і запобігання вчиненню  нових правопорушень. Для виконання вказаних завдань Казанківський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області співпрацює Центром надання соціальних послуг Казанківської селищної ради. Особа, яка вчинила кримінальне правопорушення – це особа, яка перебуває у тяжких життєвих обставинах, вона  не взмозі  самостійно подолати свої потреби і їй необхідна комплексна допомога. Саме таким клієнтам надаються інформаційні послуги, послуги консультування та посередництва.

Щоб реалізувати дану мету, працівники сектору ініціювали та провели 29 квітня 2020 року, спільно з завідувачкою відділення соціальної роботи «Центру надання соціальних послуг Казанківської селищної ради» Ольгою Козостригою.

Такі зустрічі сприяють органу пробації  у проведенні соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, яка направлена на розв’язання складних життєвих ситуацій. Це, в свою чергу, призведе до зниження криміногенних потреб засудженого, тобто, до його виправлення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь