A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

Проведення робочої зустрічі з представником установи виконання покарання

Днями відбулася робоча зустріч начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області підполковника внутрішньої служби Челнакової Ірини Олександрівни з старшим інспектором з питань підготовки до звільнення відділу соціально-виховної та психологічної роботи Державної установи «Казанківська виправна колонія № 93» старшим лейтенантом внутрішньої служби Зайцевою Анастасією Юріївною.

14:48:31 18.12.2020

Робота волонтерів пробації з особами, які перебувають у конфлікті з законом

Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами з питань пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадськими суспільствами, спільна робота у напрямку соціалізації правопорушників.

10:31:13 27.11.2020

Пенітенціарна пробація - вірний шлях повернення людини в суспільство

22 жовтня 2020  року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч з членами спостережної комісії при Казанківській  районній  державній адміністрації Оленою Сумлінною та Людмилою Гацелюк.

11:29:08 26.10.2020

Проведення наради з представниками бюро правової допомоги

21 вересня 2020 року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області підполковника внутрішньої служби Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч з начальником відділу «Казанківське бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Інною Литковою.

13:14:05 25.09.2020

РОБОТА ДИСТАНЦІЙНОГО ПУНКТУ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ НА БАЗІ УПОВНОВАЖЕНОГО ОРГАНУ З ПИТАНЬ ПРОБАЦІЇ

10 серпня 2020 року в приміщенні  Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області продовжив свою роботу дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

15:07:13 27.08.2020

Впровадження та розвиток системи пробації в Україні

   В цьому році наша країна святкує 29 років Незалежності. Уся країна живе та працює по-новому, в своїй роботі використовує європейські практики. У більшості галузей відбуваються реформи. Також відбуваються реформи і в кримінальній юстиції, невід’ємною частиною яких є впровадження та розвиток національної системи пробації. Мета реформи – створення  повноцінної системи пробації, яка здатна забезпечити реабілітацію правопорушників та створення  балансу між безпекою суспільства та запобіганням скоєння злочинів.

10:06:44 26.08.2020

Пошук волонтерів пробації

Уповноважені органи з питань пробації під час виконання покладених на них завдань взаємодіють з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, громадськими організаціями та волонтерами.

15:11:23 29.07.2020

Пенітенціарна пробаці в дії

20 серпня 2020  року за ініціативи начальника Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській  області Челнакової Ірини Олександрівни відбулася  робоча зустріч з членами спостережної комісії при Казанківській  районній  державній адміністрації Оленою Сумлінною та Людмилою Гацелюк.

10:31:20 21.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь