A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу,  зниклу безвісти за особливих обставин

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу,  зниклу безвісти за особливих обставин

Непрацездатні члени сім’ї особи, зниклої безвісти за особливих обставин, мають право на призначення пенсії у зв’язку з втратою годувальника. Перелік непрацездатних членів сім’ї, які мають право на такий вид пенсії, визначено статтею 36 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування“.

08:37 22.11.2023

Що сказати, коли бракує слів?

Що сказати, коли бракує слів?

Коли «співчуваю» здається таким банальним, що врешті ми мовчимо або сподіваємося зарадити чимось на кшталт «не плач».

08:39 21.11.2023

Виявлення потреб та надання всебічної підтримки спрямованої на посилення турботи про сім’ї Захисників та Захисниць України на території нашої громади

Виявлення потреб та надання всебічної підтримки спрямованої на посилення турботи про сім’ї Захисників та Захисниць України на території нашої громади

Відповідно до розпорядження від 10.11.2023 № 115-р Казанківського селищного голови Олексія Асмолова "Про посилення соціальної підтримки та допомоги сім’ям Захисників та Захисниць України у Казанківській селищній територіальній громаді”, з метою виявлення потреб та надання всебічної підтримки спрямованої на посилення турботи про сім’ї Захисників та Захисниць України на території нашої громади розпочато роботу по проведенню опитування сімей військовослужбовців. У разі наявності в сім’ї потреби в отриманні гуманітарної допомоги, чи необхідності комусь із членів вашої родини психологічної підтримки, чи потреби у працевлаштуванні, в юридичній допомозі, отриманні соціальних гарантій, пільг та субсидій, комунальних послуг і тому подібне, просимо звернутися до спеціалістів відділу соціального захисту населення селищної ради, старости відповідного старостинського округу, КУ «Центр надання соціальних послуг Казанківської селищної ради», або заповнити анкету опитування за посиланням та надіслати її поштою на адресу: 56002, Миколаївська область, Баштанський район, смт Казанка, вул. Миру, 208 або на електронну адресу soczahkaz@ukr.net.

08:15 20.11.2023

Продовжується робота у сфері ветеранської політики в Україні

Продовжується робота у сфері ветеранської політики в Україні

16 листопада 2023 року начальник  відділу соціального захисту населення Казанківської селищної ради Маріанна Трофімова взяла участь у семінарі з обговорення результатів загальнонаціонального опитування ветеранів, членів їхніх родин, членів родин загиблих, ветеранських громадських організацій та ветеранської політики, , що був організований та проведений представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ).

15:47 17.11.2023

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

Від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове   попередження:   «ввечері 17.11.2023 по області та м. Миколаєву очікується посилення східного вітру 15-20 м/сек. Збережеться протягом доби 18.11.2023. Перший рівень небезпечності жовтий».

13:12 17.11.2023

З чого почати пошуки психолога?

З чого почати пошуки психолога?

З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.

08:40 17.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь