A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Не залишаємо нікого наодинці з проблемами

Не залишаємо нікого наодинці з проблемами

6 грудня 2023 року в рамках відзначення Дня Збройних Сил України відбулась інформаційна зустріч начальника Баштанської районної адміністрації Владислава Дмитріва,  його заступника Наталії Казаріної та селищного голови Олексія Асмолова з сім’ями загиблих військовослужбовців.

15:38 06.12.2023

Мир у тебе в руках!

Мир у тебе в руках!

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час  повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і доньки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

14:25 06.12.2023

Що сказати сьогодні захисникам та захисницям?

Що сказати сьогодні захисникам та захисницям?

Що сказати сьогодні захисникам і захисницям? Як підбадьорити, подякувати, не бовкнути зайвого? Просто відкиньте усі кліше і скажіть, що у вас на думці, головне — від чистого серця.

12:49 06.12.2023

Брифінг голови Баштанської РВА

Брифінг голови Баштанської РВА

Підтримка ЗСУ з бюджетів громад, відбудова об'єктів соціальної сфери державним і місцевим коштом та програма «єВідновлення»: як живе Баштанський район

08:32 06.12.2023

З прийдешнім світлим святом! З Днем Святого Миколая!

З прийдешнім світлим святом! З Днем Святого Миколая!

День Святого Миколая є невід’ємною частиною української культури. Нині традиція святкувати його відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків на свято 6 грудня. У школах напередодні свята проводяться уроки, на яких дітей вчать писати святому листа, а найбільше за все у цей день шануються прояви турботи про нужденних, саме з Дня Святого Миколая починається цикл зимових свят в Україні.

08:00 06.12.2023

УВАГА!

УВАГА!

В рамках відзначення  Дня Збройних Сил України на виконання розпорядження селищного голови від 04.12.2023  № 119-р «Про забезпечення продуктовими наборами з нагоди Дня Збройних Сил України»Казанківський гуманітарний штаб запрошує родини військовослужбовців, які несуть службу в ЗСУ, загиблих, зниклих безвісти, та полонених отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та новорічних подарунків для дітей відповідних категорій віком від 0 до 14 років.

16:07 05.12.2023

Вітаємо учасників обласного фестивалю

Вітаємо учасників обласного фестивалю

З 23 по 29 листопада 2023 року (дистанційно) проходив обласний фестиваль “Вірю. Мрію. Живу”, у якому брали участь 144 виконавських одиниць із 33 територіальних громад та 4 міст Миколаївської області.

13:52 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь