Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Казанківська селищна рада святкує чергову перемогу!

Казанківська селищна рада святкує чергову перемогу!

Начальник відділу ЦНАП Людмила Тимощук та студентка НПУ ім. М.П.Драгоманова Діана Онищенко перемогли у Всеукраїнському конкурсі від Kyiv Dialogue та вибороли грант на фінансування власного проєкту «Молодіжний квартирник у Центрі надання адміністративних послуг», смт Казанка, Миколаївщина.

08:59 21.09.2020

Нам потрібен мир

Нам потрібен мир

21 вересня - Міжнародний день миру. Цим відео хочемо побажати миру всім нашим землякам. Миру в Україні, в душі. в сім'ї. Миру в нашій рідній Казанці, бо тільки спільно можна забезпечити процвітання і благополуччя нашого селища та його мешканців.

08:58 21.09.2020

У центрі Казанки – «World Cleanup Day»

У центрі Казанки – «World Cleanup Day»

Сьогодні, 19 вересня, сонячного і теплого осіннього дня, наші земляки-казанківці долучились до міжнародної соціально-екологічної акції Всесвітній день прибирання, яка англійською звучить як «World Cleanup Day». Небайдужі громадяни, а це учасники АТО, співробітники музею, волонтери, представники громадськості активно взялись наводити належний порядок біля двоповерхової адмінбудівлі, де раніше знаходилось управління сільського господарства. Учасники акції облагороджували ялинкову алею, обрізали гілки, вивозили сміття, ремонтували поріг на центральному вході. Варто підкреслити, що необхідні для ремонту матеріали були надані селищною радою. Окрім того, одна з кімнат у цьому приміщенні, за підтримки селищного голови Олексія Асмолова, була виділена для громадської приймальні районної організації ветеранів АТО/ООС, де також завершуються ремонтні роботи.

12:54 19.09.2020

Сучасний простір для читання в с. Лагодівка

Сучасний простір для читання в с. Лагодівка

На території с. Лагодівка функціонують пункт здоров‘я, сільський клуб, поштове відділення, три магазини, а також бібліотека-філія, яка зараз знаходиться в адмінбудівлі колишньої сільської ради, де нещодавно закінчено ремонтні роботи. Як говорить бібліотекар філії Любов Василівна Урус, тепер працювати в новому приміщенні одне задоволення. Для читачів створено сучасний простір для читання, а головне – взимку буде тепло і затишно. Для бібліотеки виділено дві кімнати, де зберігаються майже 7000 книг. Тож зараз працювати зручно і комфортно не тільки працівникам, а й відвідувачам. Гарна будівля, прилегла територія теж красиво обладнана: зручний пандус для людей з особливими потребами, красивий ганок, впорядковані квітники.

15:17 18.09.2020

Професія, що забезпечує комфорт нашого життя

Професія, що забезпечує комфорт нашого життя

Нам інколи здається, що якщо навколо порядок і краса – то так і має бути, але насправді за чистотою вулиць, прибраних скверів та дитячих ігрових майданчиків, освітлення вулиць стоїть щоденна праця багатьох людей. Це працівники комунального підприємства «ДоброБуд». Щоденний графік напружений, робота кипить, адже кожна ланка життєзабезпечення населення нашої громади має працювати безперебійно, роботи виконуються якісно й у визначений термін! Зараз комунальники відповідно до графіку займаються вивезенням сміття, прибирають вулицю Центральна, а у населених пунктах громади теж тривають роботи. В Троїцько-Сафоновому продовжують проводити необхідні роботи по благоустрою та наведенню належного санітарного стану, у Великоолександрівці обкошують траву на кладовищі, облаштовують колодязі. У Миколаївці облаштовують територію приміщення, де буде знаходитись сільський будинок культури, вже встановили новий паркан, облаштовують літню сцену, вже зварили залізний каркас, який в подальшому буде накритий профелем, а також викладуть тротуарною плиткою. Ось так день за днем проходять робочі дні добробудців.

11:11 18.09.2020

Єднаймося заради добрих справ

Єднаймося заради добрих справ

19 вересня Україна черговий раз долучається до соціально-екологічної акції Всесвітній день прибирання. Спільна праця заради благоустрою своєї громади давно увійшла в традицію казанківців. У цьому випуску краєзнавчого проєкту ми коротко висвітлили історію проведення суботників та екологічних акцій на території нашого району.

09:43 18.09.2020

Відбулась чергова   сесія Казанківської селищної

Відбулась чергова сесія Казанківської селищної

Сьогодні, 17 вересня, селищний голова Олексій Асмолов відкрив чергову ХХVІ сесію Казанківської селищної ради. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 32 питань, з яких 20 земельних.

13:48 17.09.2020

Сьогодні – день сильних, мужніх, відважних і хоробрих!

Сьогодні – день сильних, мужніх, відважних і хоробрих!

Сьогодні, 17 вересня, відзначають своє професійне свято працівники мужньої професії, рятувальники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони. Це люди сильні духом, які цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Тож сьогодні, шановні рятівники Казанківської об’єднаної територіальної громади, вітаю вас із професійним святом – Днем працівників цивільного захисту України, Днем рятівника. Бажаю усім міцного здоров‘я, всіляких гараздів, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Адже ваша самовідданість і мужність, яку ви проявляєте в екстремальних умовах, рятуючи життя людей, населені пункти, підтверджують високе звання рятувальника. А також вітаю ветеранів і пенсіонерів, які виховали не одне покоління рятувальників. Ви дійсно заслуговуєте на особливу повагу та вдячність.

08:47 17.09.2020

Талановита родина – це справжня перлина!

Талановита родина – це справжня перлина!

Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи 16 вересня відкрив виставку художніх виробів творчих родин Миколаївщини «Єдина родина 2020». У цьому творчому проекті взяли участь 20 родин з усіх куточків області, де було представлено 250 художніх виробів, а це барвисті писані панно, керамічні вироби, вишиті рушники та картини, українські писанки. Очі розбігались від такого розмаїття та майстерності робіт. Нашу громаду представила талановита родина Альони Болотських. Їх власноруч виготовлені декоративні вироби вразили своєю фантазією і досконалістю.

08:46 17.09.2020

ВІДБУЛИСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛИСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

15 вересня відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища. На засіданні були розглянуті питання, які виносяться на чергову сесію селищної ради: про передачу багатоквартирного житлового будинку з балансу Казанківської селищної ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку , а також блок земельних питань.

16:06 15.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь