Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Матеріальна допомога жителям громади

Матеріальна допомога жителям громади

Останнім часом до селищної ради за допомогою звертається багато людей. От і сьогодні на засіданні комісії щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Казанківської громади було розглянуто 18 заяв. Врахувавши всі обставини, зазначені в поданих документах за рішенням комісії, допомогу отримають жителі громади, які потребують дорогого лікування, в тому числі й онкологічних захворювань, яких, на жаль, є досить багато.

08:15 24.09.2020

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Казанківської селищної ради відновлює прийом заяв на  проведення комплексних оцінок психолого-педагогічного розвитку дітей від 2 до 18 років в зручний для Вас час щоденно з понеділка по п'ятницю від 8:00 до 17:00.

15:00 23.09.2020

В смт Казанка розпочато ремонт дороги вулиці Центральної

В смт Казанка розпочато ремонт дороги вулиці Центральної

Завдяки наполегливості Казанківського селищного голови Олексія Асмолова вдалось вирішити питання виділення державних коштів на ремонт проїжджої частини вулиці Центральної. Це важливо ще й тому, що ця вулиця веде до районної лікарні, і нею користується велика кількість мешканців нашої громади. І сьогодні вже розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття, всього буде заасфальтовано 2450 кв.м. Згідно проведеного тендеру роботи виконує ТОВ «Софія-граніт». Навіть вдалось зафіксувати перші метри підготовчих робіт для подальшого прокладання асфальтного покриття.

13:10 23.09.2020

«Соціальне таксі» - турбота про мешканців нашої об‘єднаної територіальної громади з особливими потребами

«Соціальне таксі» - турбота про мешканців нашої об‘єднаної територіальної громади з особливими потребами

Як розповіла в.о. директора територіального центру Олена Шевельова, водій Сергій Асмолов з великою любов’ю і старанням ставиться до своєї нелегкої роботи. Регулярно спецавтомобіль для людей з особливими потребами здійснює рейси не тільки по території громади, а й інші населені пункти Миколаївської області. З початку року вже здійснено 28 виїздів, а це до лікарняних закладів Миколаєва, Нового Бугу, де люди з особливими потребами проходять необхідний курс лікування, реабілітації та оздоровлення. Кожного дня водій Сергій Асмолов ретельно готує автомобіль, перевіряє технічний стан, готовність підйомного механізму, спеціальні кріплення для перевезення людей на візках. А нещодавно здійснили поїздку до м. Первомайськ з метою придбання житлової квартири у приватну власність для дитини позбавленої батьківського піклування. Ось і вчора, Сергій Асмолов на спецавтомобілі доставив жителя с. Троїцько-Сафонове, який має проблеми з опорно-руховим апаратом, до прекрасного очаківського санаторію «Борисфен», допомогли влаштуватись йому, познайомились з медичним персоналом та побажали доброго відпочинку. А через 30 днів, після завершення курсу лікування і оздоровлення, цим же автомобілем мешканця нашої громади привезуть додому.

09:50 23.09.2020

Вшанували пам’ять партизанів - героїв

Вшанували пам’ять партизанів - героїв

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Це - свято людей мужніх, сильних духом, які не шкодували свого життя для перемоги над нацизмом. Голова Казанківської районної організації ветеранів М. Ризук, голова первинної організації ветеранів с. Лагодівка Н. Грибова, голова первинної організації ветеранів с Троїцько-Сафонове В. Вишневецька, в.о. старости с. Лагодівка С. Плєска, учні місцевої школи у цей день поклали живі квіти до пам’ятника командира партизанського загону у роки війни Г. Седнєва. Це знак пошани і поваги до тих людей, які в тилу ворога, з мужністю і героїзмом, не шкодуючи свого життя, виборювали незалежність нашої Батьківщини від фашистських загарбників.

08:10 23.09.2020

У школах – День миру!

У школах – День миру!

Як розповів начальник відділу освіти Олександр Лука, з нагоди Дня миру у закладах освіти Казанківської громади пройшли виховні години. У Казанківській гуманітарній гімназії учні дізнались про значення миру в сучасному світі та на згадку про цей день виготовили символ миру -голуба. У Казанківському гімназії №2 цього дня провели бесіди «Хай буде мир на всій землі», «Мир на землі – радість у родині», «Дружно за мир стояти – війні не бувати», «Діти проти війни», «Чому цей світ такий жорстокий? Навіщо нам ота війна?». Також відбулись конкурс малюнків, вікторини, виставки книжок, а учні 8 класу виготовили стіннівку на тему: «Мир на планеті – щастя всім дітям».

08:09 23.09.2020

Мир - це радість і щастя!

Мир - це радість і щастя!

З нагоди Міжнародного дня миру в усіх сільських клубах нашої об’єднаної громади пройшли тематичні заходи. Діти на асфальті кольоровою крейдою малювали малюнки на тему миру – сонце, небо, квіти. Також власноруч виготовили паперових голубів. Це є нагадуванням того, що мир потрібен усім, а особливо дітям. Цього дня також пройшли години спілкування на тему «Мир – це радість і щастя!». Ось так наші діти виявили свою громадську позицію та побажали усім мирного сонячного неба.

08:19 22.09.2020

Продовжується капітальне відновлення спортшколи

Продовжується капітальне відновлення спортшколи

Капітальний ремонт спортшколи продовжується. Вже виконано чималий обсяг, як внутрішніх так і зовнішніх робіт. У всіх приміщеннях і кабінетах змонтовано сучасну стелю, встановили точкові світильники. У тренажерному і фітнес залі залито рідку підлогу, в подальшому буде постелено лінолеум. Також пофарбовано у яскравий колір фасад утепленої будівлі. Розпочали укладати тротуарну плитку. Ось так з кожним днем все ближче наближаємось до завершення ремонтних робіт. Особливо приємно чути відгуки місцевих мешканців, які відзначають високу якість ремонтних робіт.

16:36 21.09.2020

Шановні жителі Казанківської об’єднаної територіальної громади!

Шановні жителі Казанківської об’єднаної територіальної громади!

Вітаю вас з Міжнародним днем миру! Мир – це саме важливе, що може бути на землі. Мир – це стан спокою і гармонії. Коли люди живуть у мирі, - це саме велике щастя. Всі спокійно працюють, вчаться, займаються своїми справами. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. Це ще один привід подумати про те, якою прекрасною є наша планета.

13:07 21.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь