Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Подяка батькам за виховання сина

Дата: 19.07.2023 14:28
Кількість переглядів: 330

У нашій громаді всі добре знають, як справжнього професіонала своєї справи, дільничного офіцера поліції Олега Бондаря, адже він працює ефективно, оперативно і високопрофесійно. Завдяки його ефективній роботі на дільниці практично зійшли нанівець крадіжки, порушення громадського порядку та інші характерні для сільської місцевості правопорушення. Він активно займається профілактичною роботою, постійно спілкується з різними верствами населення, користується великим авторитетом і повагою серед місцевих жителів. За це люди висловлюють дільничному Олегу Бондарю щирі слова вдячності і подяки.

Тож не дивно, що його батьки Бондар Зоя Сергіївна та Бондар Олексій Якович нещодавно, отримавши пакет з обласного Управління національної поліції України, до сліз були розчулені і щасливі за свого сина. З Миколаєва їм надійшов лист-подяка за підписом начальника ГУНП в Миколаївській області полковник поліції Сергія Шайхета. У ньому говориться: «Шановні батьки! З почуттям великої поваги та вдячності та з нагоди Дня Національної поліції України, висловлюємо Вам щиру вдячність та кажемо велике «СПАСИБІ» за виховання сина Олега, який чесно та сумлінно виконує свій службовий обов’язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

Ви виростили справжнього лицаря-патріота, свідомого громадянина та захисника рідної землі.

Своєю нелегкою службою, хоробрістю та мужністю, Ваш син гідно примножує славу поколінь – захисників нашої Батьківщини та підтримує авторитет Національної поліції України.

Від усієї душа бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та Божого Благословення!

Разом до Перемоги! Слава Україні!»

Ми всі приєднуємось до цих щирих слів додяки, бажаємо батькам нашого дільничного офіцера поліції здоров’я, довгих років життя і всього самого найкращого.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь