Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обговорили питання життєдіяльності громади

Обговорили питання життєдіяльності громади

Відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Казанківської селищної ради, яке провів заступник селищного голови Леонід Новицький. В роботі комісії взяли участь керівники комунальних підприємств, установ та організацій, керівники структурних підрозділів.

09:51 31.10.2022

Знову надійшов гуманітарний вантаж від «Червоного Хреста»

Знову надійшов гуманітарний вантаж від «Червоного Хреста»

Районні, міські та обласні організації Товариства Червоного Хреста України на місцевому рівні з самого початку війни підтримують внутрішньо переміщених осіб. Основна задача організації Товариства – забезпечення базових потреб, що наразі виникають у людей, які тікають від війни та починають жити на новому місці. Волонтери і співробітники Товариства Червоного Хреста України видають продуктові набори, гігієнічні засоби, лікарські засоби та медикаменти, одяг. 27 жовтня до нашої громади знову надійшла гуманітарна допомога – 1200 штук гігієнічних наборів для вимушених переселенців.

09:59 28.10.2022

Про права споживачів на придбання через інтернет-магазин «ДроваЄ»

Про права споживачів на придбання через інтернет-магазин «ДроваЄ»

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звернення від громадян щодо сприяння у вирішенні питання придбання у державних підприємств дров для опалення свого помешкання, оскільки у посередників ціна на дрова є занадто великою.

09:54 28.10.2022

Роз‘яснення Уповноваженого про права громадян щодо сплати за житлово-комунальні послуги в умовах воєнного стану

Роз‘яснення Уповноваженого про права громадян щодо сплати за житлово-комунальні послуги в умовах воєнного стану

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звернення громадян, у тому числі від внутрішньо переміщених осіб та осіб, які тимчасово перемістилися за кордон, про надання роз'яснень з питань оплати за житлово-комунальні послуги, якщо вони не проживають у будинку (квартирі), у зв'язку із його пошкодженням (руйнацією) або його знаходженням на тимчасово окупованих територіях України.

09:54 28.10.2022

Шановні жителі Казанківської громади, дорогі земляки!

Шановні жителі Казанківської громади, дорогі земляки!

Сьогодні, 28 жовтня, відзначається День визволення України від фашистських загарбників. В цей день традиційно вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

08:42 28.10.2022

Шануємо пам’ять загиблих, і ніколи не забудемо про їх подвиг

Шануємо пам’ять загиблих, і ніколи не забудемо про їх подвиг

Сьогодні, 28 жовтня, знаменна в історії України і в житті кожного українця дата - 78 річниця з дня визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності нашого народу у Другій світовій війні.

08:41 28.10.2022

Новини з Казанківського професійного аграрного ліцею

Новини з Казанківського професійного аграрного ліцею

Методист ліцею Тетяна Баранюк розповіла, що продовжуючи заходи до Всесвітнього тижня медіа та інформаційної грамотності, бібліотекар Тетяна Воляницька провела бібліотечний урок «Інформаційна гігієна в соціальних мережах» зі здобувачами освіти групи № 179. За допомогою презентації Тетяна Іванівна розповіла учням, що соціальні мережі є засобами масової інформації, а Інтернет – це величезний простір, у якому містяться значні об’єми інформаційних потоків різноманітного характеру, і не завжди вони правдиві. Також пояснила значення терміну інформаційна гігієна. Ставлячи різноманітні питання мотиваційного характеру, Тетяна Іванівна звернула увагу на те, що під час війни надзвичайно важливо дотримуватись правил інформаційної гігієни, щоб не дати себе ошукати та вберегти психічне (а часом і фізичне) здоров’я. Під час заходу учасники знайшли відповідь на питання: як відрізнити пропаганду та перевірити те, що транслюють ЗМІ й блогери? По завершенню уроку здобувачі освіти дійшли спільного висновку про те, що інформаційна гігієна допомагає знизити негативний вплив інформації на психічний, фізичний і соціальний стан людей.

08:39 28.10.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб

До уваги внутрішньо переміщених осіб

Постановою Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 р. № 1168 внесено зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

08:38 28.10.2022

Допомога від «Червоного Хреста»

Допомога від «Червоного Хреста»

До нашої громади продовжує надходити гуманітарна допомога у цей скрутний час. Цього разу прибув вантаж від Баштанської районної організації Товариства Червоного Хреста для внутрішньо переміщених осіб. Всього отримано 1700 продуктових наборів.

08:35 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь