Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навколо ДЮСШ чистота і порядок

Навколо ДЮСШ чистота і порядок

Казанківська дитячо-юнацька спортивна школа - одна з найкращих на Миколаївщині. Колектив начального закладу завжди підтримує належний порядок у школі та на прилеглій території. Ось і цими погожими осінніми днями працівники закладу на чолі з директором Лілією Демою прибирали біля школи: впорядкували клумби, оформили квітники, поприбирали опале листя. Тепер біля спортшколи гарно і чисто, щоб ви у цьому переконались, перегляньте, будь ласка, фото звіт.

11:19 03.11.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто дев’ятнадцять важливих питання, що стосуються життєдіяльності громади.

07:48 03.11.2022

Шановна громадо, знову приємна новина!

Шановна громадо, знову приємна новина!

Продовжується співпраця з нашим партнером проекту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (ВМZ) та реалізується GIZ Ukraine. За підтримки проекту Казанківська селищна рада отримала реабілітаційне обладнання (ходунки, стільці, стільці туалетні, підйомник для інвалідів) для пункту прокату технічних засобів реабілітації для осіб з порушенням опорно-рухового апарату при відділені соціальної роботи Комунальної Установи «Центр надання соціальних послуг» та стаціонарного відділення.

08:07 02.11.2022

Ліцеїсти взяли участь у благодійній акції «Смілива гривня»

Ліцеїсти взяли участь у благодійній акції «Смілива гривня»

Ліцеїсти Казанківського професійного аграрного ліцею взяли участь у благодійній акції «Смілива гривня». Про це повідомила заступник директора з навчально виховної роботи Людмила Баранюк, яка організувала участь здобувачів освіти у цій благодійній акції, що проходила з 16 вересня по 31 жовтня.

08:06 02.11.2022

Наразі найголовніше - ваша безпека та безпека ваших близьких!

Наразі найголовніше - ваша безпека та безпека ваших близьких!

Не нехтуйте правилами безпеки під час повітряної тривоги. Дотримуйтесь, будь ласка, основних правил - спускайтеся в укриття, а якщо не маєте такої можливості, використовуйте правило «двох стін» - від потенційної небезпеки Вас має відділяти щонайменше дві стіни. Також перевірте, що з укриття маєте не менше ніж два виходи. Також, зараз важлива ментальна рівновага. Вона допоможе приймати зважені та раціональні рішення. Для цього наводимо декілька простих, але дуже дієвих порад: Новини, які споживаємо, отримуємо лише на офіційних джерелах. Потрібно уникати фейків, шукайте достовірну інформацію.Перш за все це сторінки:

08:03 02.11.2022

Відбулась важлива нарада

Відбулась важлива нарада

У понеділок, 31 жовтня, відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. Також на нараді були присутні керівники комунальних підприємств.

10:12 01.11.2022

День гарбуза у Казанківській гімназії №4

День гарбуза у Казанківській гімназії №4

Свої перші шкільні канікули учні 1класу Казанківської гімназії №4 провели весело і цікаво. Діти дистанційно провели свято- День гарбуза, під час якого переглянули пізнавальне відео, як гарбуз потрапив до Європи. Першокласники дізнались про цю корисну рослину з родини гарбузових, адже це один з тих овочів, який приносить організму велику користь. Недаремно гарбуз називають королем осені. А ще діти дізнались, які блюда можна приготувати, ну а потім виконали творче завдання.

09:02 01.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь