A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Бережи себе" - платформа доказової інформації про здоров'я

"Бережи себе" - платформа доказової інформації про здоров'я

В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/berezhy-sebe/).

15:53 09.01.2023

Допомога нашим захисникам напередодні новорічних свят

Допомога нашим захисникам напередодні новорічних свят

Напередодні Нового року, а саме 31 грудня, за підтримки селищного голови Олексія Асмолова, старости Михайлівського старостинського округу Тимофія Сая, волонтерів нашої громади було організовано надання допомоги нашим військовим, які боронять державу від російського агресора. В останній день минулого року на передову для наших героїв з Казанківської громади доставили необхідну допомогу, а саме продукти харчування, теплі речі, чотири буржуйки, спальні мішки, каремати, ліки, а також теплі і сердечні привітання та слова щирої вдячності від земляків, з побажаннями якнайшвидше перемогти ворога та живими і неушкодженими повернутись додому.

15:43 09.01.2023

До уваги страхувальників Миколаївщини! Відкрито рахунок!

До уваги страхувальників Миколаївщини! Відкрито рахунок!

Для забезпечення здійснення страхових виплат та соціальних послуг, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.11.2022 №1323 «Деякі питання забезпечення здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням» Головним управлінням Пенсійного фонду України в Миколаївській області відкрито в Філії – Миколаївське обласне відділення АТ «Ощадбанк»:

10:34 09.01.2023

Привітання і подарунки до новорічних свят дітям з особливими потребами

Привітання і подарунки до новорічних свят дітям з особливими потребами

Новорічні свята одні з найсвітліших й добрих християнських свят, які радують і дорослих, і малечу. Напередодні Різдва Христового у Центрі культури та дозвілля для дітей з особливими потребами за сприяння Казанківської селищної ради відбулась театралізована вистава. Діточок зі святом привітала начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова, побажала діткам зростати здоровими, бути слухняними, гарно навчатись та вірити в дива, які творить Святий Миколай. А далі дітей розважали веселі Фіксики, дітки читали вірші, брали участь у конкурсах, водили хоровод.

10:33 09.01.2023

Шановні жителі громади! Дорогі земляки!

Шановні жителі громади! Дорогі земляки!

Так швидко промайнув 2022 рік. Він був непростим, напруженим, він випробовував на міцність кожного з нас, і ми гідно пройшли випробування. Дякую кожному з вас за підтримку і словом, і ділом, за відданість, за щирість і бажаю в Новому Році всім воїнам, медикам, волонтерам, небайдужим людям, які допомагають передовій, здоров’я, сил, успіхів у всьому, щоб 2023 рік приніс тільки добрі новини і головне – Перемогу в цій війні!

08:09 02.01.2023

Баштанська районна військова адміністрація інформує

Баштанська районна військова адміністрація інформує

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят нагадує, що ми живемо в умовах правового режиму воєнного стану, на території нашої країни йде повномасштабна війна, щодня від вибухів та пострілів гинуть люди, руйнуються людські долі. Тому закликаємо всіх мешканців Баштанського району утриматися від гучного святкування з використанням петард, різноманітних феєрверків та салютів. Також нагадуємо, що з 00:00 до 05:00 годин діє комендантська година та встановлений спеціальний режим світломаскування в режимі повного затемнення.

11:43 30.12.2022

Новорічна ялинка для дітей наших захисників

Новорічна ялинка для дітей наших захисників

Казанківська селищна рада в рамках відзначення новорічних свят для дітей наших захисників та внутрішньо переміщених осіб у міському клубі №1 провела новорічні святкові заходи.

10:16 30.12.2022

Відповідальна і нелегка робота служби «Соціальне таксі»

Відповідальна і нелегка робота служби «Соціальне таксі»

Ось вже третій рік поспіль працює служба «Соціальне таксі» Центру надання соціальних послуг, задовольняє потреби маломобільних груп населення в отриманні транспортних послуг з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, порушення зору. Послуги спецавтотранспорту надаються безкоштовно. Працівники служби не припиняли виконувати свої обов’язки від початку війни, вони постійно забезпечували надання послуг соціального характеру мешканцям громади, бо кожен з нас на своїй ділянці фронту робить все можливе, аби наблизити Перемогу.

09:49 29.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь