A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Якість та безпечність питної води

Якість та безпечність питної води

Вода - найпоширеніша речовина в біосфері, яка займає виключно важливе значення в природі. Зазвичай, коли ми п’ємо воду, то не думаємо про її хімічний склад, про те, як вода впливає на наше з вами здоров’я.

08:12 17.03.2023

У квітні рецептурні ліки можна буде придбати за е-рецептом

У квітні рецептурні ліки можна буде придбати за е-рецептом

Що важливо знати про нововведення жителям Миколаївщини? Для того, щоб процес призначення рецептурних ліків став простішим та ефективнішим, весною в Україні буде впроваджено електронний рецепт на всі рецептурні ліки. До того ж цифровий інструмент дозволить посилити контроль за відпуском рецептурних ліків у аптеках. Адже виключно медичний спеціаліст може підібрати безпечне та ефективне лікування, а також запобігти можливим негативним наслідкам самолікування. Рішення буде впроваджуватися поступово з можливістю використання паперових рецептурних бланків. При цьому задля своєї зручності саме пацієнт зможе обрати, за яким рецептом він бажає придбати ліки в аптеці – електронним чи паперовим.   Е-рецепт пошириться на всі зареєстровані в Україні лікарські засоби, що підлягають відпуску за рецептом лікаря, та які пацієнт купує за власні кошти.

08:10 17.03.2023

«Кара-Даг» надійно тримає Запорізький напрямок і продовжує готувати добровольців до наступу

«Кара-Даг» надійно тримає Запорізький напрямок і продовжує готувати добровольців до наступу

Крим чекає на деокупацію, а штурмова бригада «Кара-Даг» докладе максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути його додому. Основа майбутньої бригади – військові з величезним бойовим досвідом, зокрема захисники, які з початку повномасштабного вторгнення боронили Запорізький напрямок. Добровольці, які вступають до лав бригади, отримують сучасне озброєння, проходять індивідуальне та колективне навчання і вже підготовленими допомагатимуть українським силам оборони звільняти захоплені території. Весна = штурм. Долучитися до штурмової бригади «Кара-Даг», або до іншої бригади «Гвардії Наступу» можна в одному із шести центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області або подати заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua. Також консультацію щодо вступу до бригад можна отримати за номером 080 010 00 20.

15:36 16.03.2023

Наводимо порядок біля пам’ятних місць

Наводимо порядок біля пам’ятних місць

Працівники з благоустрою комунального підприємства «Добробуд» на даний час наводять належний санітарний стан у парку на в’їзді до нашого селища. Комунальники проводять обрізку кущів, надають їм ландшафтної форми, згрібають сухе листя, прибирають сміття. Також висаджують каштани та сосни.

15:33 16.03.2023

У Новофедорівському старостинському окрузі…

У Новофедорівському старостинському окрузі…

Староста Новофедорівського старостинського округу Зоя Галко поінформувала, що днями проведена відповідна робота по впорядкуванню місцевого сміттєзвалища, на якому за зимовий час накопичилась велика кількість твердих побутових відходів. Таку важливу роботу провели місцеві жителі. Василь Паскарь провів комплекс необхідних робіт по впорядкуванню, а дизпаливо надав Антон Берека.

10:02 16.03.2023

Прощальна церемонія з земляком

Прощальна церемонія з земляком

Сьогодні, 16 березня, відбудеться прощальна церемонія з земляком Фалієм Віталієм Миколайовичем, яка розпочнеться об 11 годині вдома за адресою смт Казанка, вул. Кривцова, 39. Потім о 12.00 у храмі Казанської ікони Божої Матері, що знаходиться на території 6 сотні, відбудеться панахида за загиблим.

08:56 16.03.2023

«Сталевий кордон» готується нищити окупанта

«Сталевий кордон» готується нищити окупанта

15-ий мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон» вже почав інтенсивну підготовку для ефективного виконання своїх завдань в майбутньому. А це – оборона або наступ. Наприкінці підготовки підрозділ отримає відмітку про те, що він готовий до виконання завдань. Основу «Сталевого кордону» складає насамперед керівництво, чинні військовослужбовці, які мають досвід служби та, мотивовані люди, які такого досвіду не мають. Керівником «Сталевого кордону» є Герой України, полковник Валерій Падитель, який особисто керував підрозділами при обороні «Азовсталі».

16:03 15.03.2023

Остання дорога додому…

Остання дорога додому…

Мешканці Казанківської громади «живим коридором» Слави зустріли тіло загиблого героя-земляка, захисника України Фалія Віталія Миколайовича. Люди прийшли віддати останню честь мужньому захиснику.

16:00 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь