A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Екологічна безпека громади. Де встановити станції моніторингу якості повітря? Оголошено консультації з громадськістю

Екологічна безпека громади. Де встановити станції моніторингу якості повітря? Оголошено консультації з громадськістю

Казанківська селищна рада приймає участь в Програмі підтримки територіальних громад “Робота з екологічними даними громади: створення, моніторинг, аналітика, інформування” громадської організації «SaveDnipro».

16:00 04.05.2023

Установку Starlink передано нашим захисникам!

Установку Starlink передано нашим захисникам!

Як ми вже неодноразово повідомляли наша громада із самого початку повномасштабного вторгнення російських окупантів перебуває на передовій гуманітарної допомоги як жителям на деокупованих територіях, внутрішньо переміщеним особам, так і, особливо, нашим захисникам Збройних Сил України. З березня 2022 року допомагали громадам області, яких не окуповував ворог, але постійно обстрілював. Протягом всього часу за підтримки Казанківської селищної ради, старостинських округів, небайдужих громадян, волонтерів, підприємців на постійній, регулярній основі організовуються поїздки з гуманітарним вантажем у Донецьку, Херсонську, Харківську, Миколаївську, Дніпропетровську, Одеську області. Веземо все що вкрай потрібно і необхідно для цивільних людей, які постраждали від війни, так і нашим захисникам.

15:52 04.05.2023

Житлова субсидія у травні зменшиться: завершився опалювальний сезон

Житлова субсидія у травні зменшиться: завершився опалювальний сезон

Відповідно до положень постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону.

09:37 04.05.2023

Стартувала програма ментального здоров'я "Ти як?"

Стартувала програма ментального здоров'я "Ти як?"

Щоб допомогти впоратися зі стресом та тривожністю в Україні продовжується комунікаційна кампанія Всеукраїнської програми ментального здоров’я – «Ти як?», ініційована першою леді Оленою Зеленською. Мета комунікаційної кампанії – зробити піклування про ментальне здоров’я щоденною звичкою для українців. Тому, у межах кампанії створено сторінку https://howareu.com/, де можна знайти: – доказові техніки самодопомоги та мобільні застосунки на цю тематику; – контакти гарячих ліній психологічної допомоги; – відео, що навчають перемагати стрес; – поради психологів онлайн; – вебінари світових фахівців із подолання стресу. Також дізнатися усю необхідну інформацію можна на сторінках програми у Facebook Ти як? та Instagram @howareu_program. Зазначимо, що розробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує Міністерство охорони здоров’я України. Всесвітня організація охорони здоров’я – експертний партнер, виконавчий партнер – громадська організація «Безбар'єрність». Майданчиком для розробки та ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінеті міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #тияк

16:26 03.05.2023

Відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Чергове засідання провів заступник селищного голови Леонід Новицький. В роботі комісії взяли участь керівники комунальних підприємств, установ та організацій, керівники структурних підрозділів. На порядку денному розглядались питання щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів на території природно-заповідного фонду, сільськогосподарських угідь, про забезпечення пожежної безпеки в житловому секторі, на об’єктах з масовим перебуванням людей в т.ч. що надають послуги цілодобового перебування на території Казанківської громади.

16:21 03.05.2023

До уваги випускників 11 класів загальноосвітніх закладів Баштанського району!

До уваги випускників 11 класів загальноосвітніх закладів Баштанського району!

Сьогодні останній день реєстрації для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Український центр оцінювання якості освіти забезпечує її в безпаперовій формі. Аби створити персональні кабінети, вступникам потрібно скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на вебсайті Центру. Ця функція активується одночасно з початком реєстрації.

16:20 03.05.2023

Стережіться шахрайств!

Стережіться шахрайств!

Останнім часом спостерігається тенденція до зростання випадків шахрайств під приводом нібито оформлення грошової допомоги.

09:39 03.05.2023

Разом збережемо рейс «с.Троїцько-Сафонове – м.Кривий Ріг»!!!

Разом збережемо рейс «с.Троїцько-Сафонове – м.Кривий Ріг»!!!

До Казанківської селищної територіальної громади звернулися водії міжміського рейсу «с.Троїцько-Сафонове – м.Кривий Ріг» із проханням запобігти закриттю єдиного офіційного автобусного рейсу. Головною причиною є збільшення кількості приватних перевізників «нелегалів-таксистів», внаслідок їх діяльності офіційний рейс до Кривого Рогу наразі збитковий й відповідно стало питання щодо його подальшого існування. Для мешканців смт Казанка та сіл Михайлівського, Миколаївського та Троїцько-Сафонівського старостинських округів це велика втрата, адже всі ми знаємо, що міжміський рейс «с.Троїцько-Сафонове – м.Кривий Ріг» протягом десятиліть здійснював перевезення населення громади. В недалекому минулому, до проведеного ремонту дороги державного значення Н-11, закрилися всі рейси по здійсненню перевезень пасажирів до м.Кривий Ріг, єдиним хто був та залишився – міжміський рейс «с.Троїцько-Сафонове – м.Кривий Ріг».

16:54 02.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь