A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

Перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам

Порядок проведення перерахунку пенсій особам, які продовжують працювати, встановлено частиною четвертою статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

12:52 05.04.2023

ЗАХИСТ БДЖІЛ ВІД ОТРУЄНЬ ПЕСТИЦИДАМИ.

ЗАХИСТ БДЖІЛ ВІД ОТРУЄНЬ ПЕСТИЦИДАМИ.

 Останнім часом частішають випадки загибелі бджіл від використання засобів захисту рослин. Отруєння спостерігається у весняно – літній період при масових обробках сільськогосподарських посівів, зазвичай під час цвітіння ріпаку та соняшнику.  Найбільш небезпечні для бджіл інсектициди. Так за даними науковців, у 95% випадках хімічний токсикоз викликають саме ці речовини, 4% - гербіциди і 1% інші препарати. Пестициди проникають в організм бджіл з кормом, водою, при безпосередньому контакті з пестицидами та фумігації.

10:56 05.04.2023

Місто Героїв Ірпінь: Тут народжується хоробрість

Місто Героїв Ірпінь: Тут народжується хоробрість

У лютому 2022 року почалася історія боротьби і перемоги міста Ірпінь. Оборона Ірпеня тривала з 24 лютого по 28 березня 2022 року. За цей час бойових дій в місті постраждали 70 % міської забудови – від житлових будинків до шкіл, садочків та інших інфраструктурних об'єктів. Наразі місто активно відновлюється.

11:48 04.04.2023

Вітаємо з перемогою в VII Всеукраїнській онлайн виставці-конкурсі "Талановиті! Наполегливі! Успішні!"

Вітаємо з перемогою в VII Всеукраїнській онлайн виставці-конкурсі "Талановиті! Наполегливі! Успішні!"

В лютому – березні 2023 року Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова, кафедрою позашкільної освіти, науково-дослідною лабораторією позашкільнної освіти спільно з Міжнародною асоціацією позашкільної освіти м. Київ, з метою пошуку та підтримки талановитих дітей та молоді, презентації їх творчого доробку було організовано та проведено VII Всеукраїнську онлайн виставку-конкурс "Талановиті! Наполегливі! Успішні!". Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради гуртків «Юні туристи – краєзнавці», «Історичне краєзнавство», «Художня вишивка» керівник Матвєєвич В.Г., «Образотворчого мистецтва» керівник Крижановська О.А., «Народна творчість» керівник Степанова О.А., брали активну участь в VII Всеукраїнській онлайн виставці-конкурсі "Талановиті! Наполегливі! Успішні!", всього 16 робіт вихованців.

09:06 04.04.2023

Відбулась сесія Казанківської селищної ради

Відбулась сесія Казанківської селищної ради

31 березня відбулась чергова ХХІІ сесія Казанківської селищної ради 8 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 52 питання, з яких 34 земельних. На сесії були присутні заступники селищного голови, старости відповідних старостинських округів, працівники апарату селищної ради. Після затвердження порядку денного сесії, депутати перейшли до розгляду питань. Депутати затвердили Програму Казанківської селищної територіальної громади «Питна вода Казанківщини на 2023-2027 роки». Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Юрій Кондратюк детально зупинився на розділах програми, мета якої забезпечення населення питною водою в необхідних обсягах та відповідно до встановлених нормативів, підвищення якості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення і розвитку систем централізованого водопостачання та централізованого водовідведення населених пунктів громади. Основним джерелом фінансування Програми – кошти державного бюджету, селищного бюджету у межах наявного фінансового ресурсу, суб’єктів водопостачання та водовідведення відповідно до програм їх розвитку та інші джерела надходження, не заборонені чинним законодавством.

15:58 31.03.2023

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні 31 березня 2023 року відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів селищний голова Олексій АСМОЛОВ. Під час засідання були розглянуті питання, що стосуються життєдіяльності громади. На початку засідання начальник 17 ДПРЧ Долина І., звернувся з проханням до старост звернути увагу на протипожежний стан в екосистемі на території старостинських округів.

15:15 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь