A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Інклюзивно-ресурсний центр» інформує

«Інклюзивно-ресурсний центр» інформує

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради працює в очному режимі, а саме: надає корекційні послуги дітям з особливими освітніми потребами, проводить комплексне психолого-педагогічне оцінювання згідно поданих заяв, консультує батьків, педагогів, внутрішньо-переміщенних осіб, співпрацює зі школами, де навчаються діти в інклюзивних класах. Працівники центру: (логопед, психолог, дефектолог, реабілітолог), в своїй роботі використовують інтерактивне обладнання, новітні методики, роздатковий та методичний матеріал.

14:53 23.03.2023

Відбулася виробнича нарада

Відбулася виробнича нарада

У середу, 22 березня, відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. Також на нараді були присутні керівники комунальних підприємств.

14:06 22.03.2023

Продовжуємо наводити лад в нашій домівці

Продовжуємо наводити лад в нашій домівці

З початку теплих весняних днів активно ведеться робота по благоустрою наших сіл та селища. Комунальники проводять санітарну обрізку дерев, видаляють сухі та уражені гілки у старих насадженнях, прибирають сміття, сухостій та минулорічне листя. На протязі тижня вирубали чагарники та привели у належний стан парк біля пам’ятного знаку на честь воїнів-земляків, загиблих в роки Великої Вітчизняної війни по вулиці Миру.  А сьогодні чистяться  від засмічення бордюри на дорогах селища.  Організаціями, підприємствами та закладами громади розпочата робота по благоустрою прилеглих територій. Дякуємо всім небайдужим мешканцям громади, які долучаються до роботи по упорядкуванню нашої домівки.

13:36 22.03.2023

Нітрати у воді: норма і шкода

Нітрати у воді: норма і шкода

Навряд чи знайдеться людина, яка б не чула про шкоду нітратів. Ми звикли думати, що основну небезпеку в плані вмісту нітратів становлять ранні і несезонні овочі і фрукти. Але нітрати в питній воді – досить поширене явище.

10:00 22.03.2023

Лялькове диво

Лялькове диво

21 березня – Міжнародний день лялькаря. Це свято не тільки працівників лялькових театрів, а й всіх, хто причетний до створення ляльки. Лялька є невід’ємною частиною історії будь-якого суспільства і має особливості тої чи іншої епохи. Вона – родинний оберег, талісман, дитяча іграшка. Останні десятиліття неабияку зацікавленість людства викликають іграшки, створені за технологією Хенд мейд (ручна робота). Вони стають чудовим доповненням інтер’єру. Така лялька пожвавить будь-яку кімнату, створить затишок та особливий настрій.

16:52 21.03.2023

Допомога Високопіллю…

Допомога Високопіллю…

Наша громада вкотре підтримує сусідів, так цими вихідними відбулася поїздка до Херсонської області смт Високопілля. Завдяки співпраці об’єднаної команди Казанківської селищної територіальної громади, Азейбаржанської Діаспори та ГО «Карнаватка КР» на деокупованій території у Високопіллі людям, які пережили окупацію і зараз відновлюють і відбудовують своє життя – передана допомога від нас всіх.

14:52 21.03.2023

Міжнародний День ляльок

Міжнародний День ляльок

Вихованці гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради на заняттях виготовляли різні види ляльок: мотанки, Десятиручка, Берегиня, Травниця, Мартинички та інші. З них керівниками було організовано онлайн-виставку " Родом з дитинства», присвячену Міжнародному Дню ляльок, який відзначається 21 березня. https://www.facebook.com/1000115.../videos/1287444735147676/

14:29 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь